Paris Hilton nem öregszik: elképesztő formában van az örökösnő

fashion week megjelenés Coachella fiatalosság fesztivál Paris Hilton szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár 35 éves szőkeség semmit sem változott az elmúlt évek alatt. Vajon hogy csinálja?

Paris Hilton egy ideje igyekszik levetkőzni korábbi botránykirálynős imázsát, és a nyilvánosság szórakoztatása helyett üzleti teendőire koncentrál. A szállodalánc-örökösnő, aki korábban az énekléssel és a színészettel is próbálkozott, ennek ellenére még mindig igényt tart a jó bulikra: a minap a sztárokkal teletűzdelt Coachella fesztiválról jelentkezett be rajongóinak Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/Paris Hilton

A képet elnézve meg kell állapítani, hogy Paris Hilton bizony nem öregszik, és ugyanúgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt.

Botrányok és bikinik: Paris Hilton

Paris Hilton neve évekkel ezelőtt egyet jelentett a szaftosabbnál szaftosabb sztorikkal. A Hilton-szállodalánc örököse, aki hajdan főállásban polgárpukkasztott, egy reggel úgy döntött, üzletasszonykodásba kezd. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Micsoda változás! Új frizurával jelent meg Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160414-varga-izabella-szineszno-uj-frizuraval-jelent-meg.htmlA Barátok közt színésznője merőben új, nagyon vagány hajjal jelent meg egy divateseményen. Trend--Íme, a tökéletes reakció, ha megaláznak bikinivásárlás közbenhttp://www.life.hu/trend/20160419-jessica-portelli-tokeletes-reakcioja-a-bikinivasarlas-kozbeni-megalazas-utan.htmlA 24 éves Jessica Portelli kétrészes fürdőruhát készült venni magának, amikor az eladó csúnyán beszólt neki. Szerencsére Jessicát nem olyan fából faragták, hogy elkeseredjen egy idegen megjegyzése miatt. TrendOrigoRá sem lehet ismerni Szabó Zsófirahttp://www.life.hu/trend/20160401-szabo-zsofi-szineszno-uj-haja.htmlA színésznő-műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak újdonsült körmeivel és frizurájával. Trend--Szexi diáklánynak öltözött a 46 éves Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160330-jennifer-lopez-enekesno-szexi-diaklanykent-jelent-meg-az-abc-egyik-showmusoraban.htmlAprócska szoknyában és térdig érő csizmában jelent meg a világhírű énekesnő az ABC televíziós csatorna egyik showműsorában. Trend--Félmeztelenre vetkőzött a 42 éves Kate Moss: Fotó!http://www.life.hu/trend/20160404-kate-moss-brit-szupermodell-felmeztelenre-vetkozott-a-brit-vogue-magazinban.htmlA brit szupermodell lett a világhírű divatmagazin, a Vogue májusi címlaplánya, akit a rock & roll életérzés jegyében fotóztak. TrendOrigoMicsoda változás! Új frizurával jelent meg Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160414-varga-izabella-szineszno-uj-frizuraval-jelent-meg.htmlA Barátok közt színésznője merőben új, nagyon vagány hajjal jelent meg egy divateseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.