Ilyen gyönyörűnek rég láttuk Lilut

Forrás: Facebook -
boldogság tündöklés mosoly meghitt Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető, aki régóta úton van a Keresem a családom stábjával, ezúttal nem csodás tájakról posztolt, hanem egy meghitt fotón mutatta meg milyen, amikor boldog.

Lilu hatalmas mosollyal az arcán még a fekete-fehér képen is tündöklően szép. A fotósnak egy jellegzetes pillanatot sikerült elkapnia, amikor a műsorvezető önfeledten boldog. Úgy tűnik, Lilu imádja a munkáját, de néha az utazgatós fotóknál intimebbet pillanatokat is megoszt rajongóival.

@markviszlay #koszonom #happyworking #youseeme @rraubkatze

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

Brigi elhagyná a Farmot? A lány hazamenetelről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-brigi-az-rtl-klub-farm-szereploje-elhagyna-a-farmot-es-hazamenetelrol-beszelt.htmlBrigi, Dórinak és Norbinak azt mondogatta, hogy haza akar menni, mert nagyon szégyelli magát amiatt, hogy a párbaj utáni bulin mindenkivel csókolózott egy kört.TV + Sztárok--Hoppá! A Farm lakói nagyon megtréfálták Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-nadai-anikoval-az-rtl-klub-farm-musorvezetojevel-furcsa-italt-itattak-a-farm-lakoi.htmlKomisz tréfát űztek a Farm lakói Anikóval, amikor meglátogatta a játékosokat. Hogy mi is történt pontosan, az a péntek esti adásban kiderül. TV + Sztárok--Bódi Sylvi vizes mellekkel buzdít az ivásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160422-bodi-sylvi-modell-egy-szall-melltartoban-buzdit-sor-ivasra.htmlA gyönyörű modell a medence partján csábít egy jó hideg pohár sörre.TV + Sztárok--Freddie: „A végén emlegessenek minket"http://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-a-dal-2016-gyoztese-varja-a-eurovizios-dalfesztivalon-valo-megmerettetest-de-nem-latolgatja.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója arról vallott, izgul-e a nagy megmérettetés előtt, és szeretné-e, hogy a verseny végén nyomot hagyjon az emberekben. TV + Sztárok--Debreczeni Zita már tudja, miért esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-debreczeni-zita-modell-a-tv2-nagy-duett-szereploje-mar-tudja-a-kiesesuk-okat.htmlA fotós, amikor visszanézte a Nagy Duettben előadott produkciójukat, viccesen azt mondta, a fején lévő hajcsavarókkal borzasztóan nézett ki, és már érti, mi lehetett a hiba, ami a kieséshez vezetett. TV + Sztárok--Teszári Nóra a Hír Tv-hez igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-teszari-nora-az-rtl-klub-menesztett-musorvezetoje-a-hir-tvhez-igazolt.htmlTeszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.