Rá sem lehet ismerni! Plasztikrém lett Lil Kimből

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
plasztikai műtét Lil Kim szépészeti beavatkozás rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán az arcát szabták át a kilencvenes évek népszerű rappernőjének: a fotók tanúsága szerint Michael Jacksonhoz hasonlóan a bőrszínét is megváltoztatta. 

Ilyen volt Lil Kim 2003-ban:

Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Mark Mainz

És így fest mostanában:

Forrás: Instagram/Lil Kim

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Radar Online által megkérdezett plasztikai sebész szerint a rappernő teljesen átszabatta az orrát, ezen kívül pedig az ajkait is feltöltette, és zsírleszíváson is átesett az elmúlt időszakban.

Ahol a külső alapján rangsorolnak

Egy 29 éves szöuli fényképész, Ji Yeo olyan ázsiai nőkről készített fotósorozatot, akik plasztikai műtétek sorának vetik alá magukat csak azért, hogy hasonlítsanak a nyugati nőkre. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Koppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjéthttp://www.life.hu/trend/20160426-bepereltek-alexander-mcqueent-divattervezot-katalin-hercegne-eskuvoi-ruhaja-miatt.htmlPert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit. Trend--Merész! Áttetsző ruhában pózol Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160413-miranda-kerr-modell-majdnem-meztelen-attetszo-ruhaban-pozol.htmlOrlando Bloom gyönyörű exfelesége egy mindent megmutató szerelésben állt modellt a kínai Grazia magazin számára. TrendOrigoRá sem lehet ismerni Szabó Zsófirahttp://www.life.hu/trend/20160401-szabo-zsofi-szineszno-uj-haja.htmlA színésznő-műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak újdonsült körmeivel és frizurájával. Trend--Micsoda lábak! Falatnyi miniben vette be a vörös szőnyeget Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20160414-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-paranyi-miniszoknyaban-premierezett.htmlA Jóbarátok sztárja legújabb filmje Los Angeles-i premierjén villantotta meg végtelen lábait. Trend--Csillogás a köbön: jól áll India Katalin hercegnénekhttp://www.life.hu/trend/20160411-katalin-hercegne-csillogo-ruhaban-jelent-meg-indiaban-egy-hivatalos-esemenyen-indiaban.htmlVilmos herceg neje gyönyörű, kobaltkék színű ruhában jelent meg egy jótékonysági vacsorán Indiában. Trend--Bizarr módszerrel őrzi meg szépségét Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160405-gwyneth-paltrow-szineszno-mehcsipessel-orzi-meg-szepseget.htmlÚjabb furcsa szépségápolási titkot osztott meg magáról az Oscar-díjas színésznő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.