fashion week Nyár nyári ruhák 2016 csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet szerelmeseinek, a bohém fiataloknak, a régi romantika iránt vágyódóknak, a nemes anyagok rajongóinak, hagyománytisztelőknek és új hagyományokat teremtőknek.

A csipke annyi mindent felidéz egyszerre: a romantikát, a könnyedséget, a lágyságot, a régi korok szellemét, és ehhez még százféle stílusjegy járulhat attól függően, hogy milyen formavilágot és színvilágot képvisel az adott darab. A boltok polcai mindenesetre tele vannak a legkülönbözőbb szabású csipkeholmikkal, úgyhogy mindenki kedvére válogathat.

Kísérletezőknek

Ha kevésbé érzed magadénak ezt a vonalat, akkor is kísérletezhetsz vele úgy, hogy nem egy csupa csipke darabot választasz, hanem csak egy-egy visszafogottabb felsőt vagy nadrágot nézel ki, amit egyszerű sorttal vagy basic pólóval párosíthatsz.

1. H&M 3490 forint 2. H&M 5990 forint 3. H&M 6990 forint 4. H&M 5990 forint

Javíthatatlan romatikusoknak

Ha a csipke abszolút a te világod, akkor érdemes az idei év nagy slágerével, a maxiruhával is szemezgetned. A csipke és a maxiruhák kereszteződése ugyanis egy hiperromantikus világot teremtett. Persze a ruhák szerelmesei a rövidebb fazonokat is megtalálják a boltokban.

1. H&M 9990 forint 2. H&M 12 990 forint 3. H&M 19.990 4. Mango 27 995 forint

Ha a kiegészítőidet is megcsipkéznéd

A csipke nemcsak a ruhákra tett nagy hatást, a kiegészítők világát is felforgatta. Legyen szó cipőről, táskáról, fürdőruháról, biztosan meg fogod találni a kedvenc csipkevariációdban.

1. H&M 5990 forint 2. H&M 6990 forint 3. Parfois 4795 forint 4. SIX 7,95 euro 5. H&M 3490 forint 6. H&M 6990 forint

Melyik a neked való nyári táska?

Álomszép fazonok és anyagok, púder- és élénk színek – a bőség zavarában nem is tudnánk csak egy darabot kiválasztani. Mutatjuk a kedvenceinket!
Üde és titokzatos – Így sminkelj romantikus tavaszi sétákhoz!http://www.life.hu/trend/20160428-igy-sminklej-romantikus-tavaszi-setakhoz.htmlAz első vagy a századik randitokat tartjátok a Dunaparton? Megjelenésed legyen üde és visszafogott egy kis titokzatossággal fűszerezve. Hogyan? Larion Oscar sminkmestre elárulja. Trend--Sminktrükkök, ha visszafogottan elegáns külsőre vágyszhttp://www.life.hu/trend/20160427-visszafogottan-elegans-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett sminkalanya ezúttal kiállításmegnyitóra készült, így egy visszafogottan elegáns make-upot készítettek neki. Nézd meg a videót, és lesd el Polett sminktrükkjeit! Trend--Maszkok, szérumok, esszenciák – A bőrmegújítás új dimenziójahttp://www.life.hu/trend/20160427-a-bormegujitas-uj-dimenzioja.htmlMelyek a leghatásosabb újdonságok a szépségápolás terén? Mi a legjobb megoldás a különböző bőrtípusokra? A bőrmegújítás új dimenzióiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--Jól variálható és költséghatékony ruhatárra vágysz? Ezeket az alapdarabokat szerezd be nyárrahttp://www.life.hu/trend/20160427-ezeket-az-alapdarabokat-szerezd-be-nyarra.htmlMiért imádjuk az alapdarabokat? Mert költséghatékonyan összehozható belőlük egy letisztult, könnyen variálható ruhatár, ami ráadásul a kiegészítőkkel való játékot is nemcsak, hogy megengedi, de egyenesen kiköveteli. TrendOrigoÉlénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--Öltözzetek össze! Íme a legtündéribb anya-lánya szettekhttp://www.life.hu/trend/20160426-a-legtonderibb-anya-lanya-szettek.htmlEgy-egy különlegesebb alkalommal igazán bájos hatást kell, ha hasonló szerelésbe öltöztök a kislányoddal. Persze nem teljesen ugyanabba, hanem egyfajta stílusból válogatva anyáknak és gyerekeknek való ruhákba. Nézd meg a mi kedvenceinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.