Üde és titokzatos – Így sminkelj romantikus tavaszi sétákhoz!

séta tavasz szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első vagy a századik randitokat tartjátok a Duna-parton? Megjelenésed legyen üde és visszafogott, egy kis titokzatossággal fűszerezve. Hogyan? Larion Oscar sminkmester elárulja.

Amire mindenképpen figyelj: a sminked legyen természetes hatású, és az arcod előnyös részeit emeld ki. Először tisztítsd meg arcbőrödet a bőrtípusodnak megfelelően, majd hidratáld.

Forrás: Dreamstime

Érdemes pórusminimalizáló primerrel tökéletesíteni a bőrszerkezetet, mert így kevesebb alapozóra lesz szükséged!

Korrigáld az esetleges bőrhibákat korrektorral, ezután pedig jöhet az alapozó. Akkor láthatatlan, ha megegyezik a jelenlegi bőrszíneddel. Ha bizonytalan vagy, inkább világosabb legyen egy picit, mint sötétebb, mert frissebbnek tűnik általa az arc. Finoman púderezd le, hogy stabil legyen! A legtermészetesebb hatást akkor érheted el, ha csak a T-zónára kerül púder, így az arc többi része természetes fényben ragyog majd.

Az arcpírt akár el is hagyhatod, de ha élénkíteni szeretnéd az orcákat, akkor válassz egy üde, természetes, barackos árnyalatú arcpirosítót.

Forrás: Dreamstime

A szemed legyen friss hatású, ezért a legideálisabb, ha a földszíneket részesíted előnyben, mint a bézs és a hideg barna. Majd mehet egy pici fekete mélyítés a szempillatőbe. Ez a kombináció mindenhez jól illik, bármit viselj is a romantikus sétán.

A szempillákra legyen ezenfelül a legnagyobb gondod, hogy csomómentes és természetes hatású legyen!

Pillanatok alatt nyitottabbá teheted a tekintetedet, ha élénkíted a szemöldöködet. Először fésüld meg a száliránynak megfelelően, majd porral vagy szemöldökceruzával satírozd át az íve mentén. A végén fésüld ki a felesleget, hogy természetes legyen. A kósza szálakat szemöldökspirállal fixáld.

Forrás: Dreamstime

Ajkad legyen érzéki és puha. Radírozd le, majd ajakápolóval kényeztesd. Minden esetben maradjon természetes hatású vagy az ajkad eredeti színével megegyező árnyalatú rúzzsal fesd ki.

Ragyogó, élénk tekintet apró sminktrükkökkel

A kevés alvás, a stresszes időszak, a napfény nélküli téli hónapok a te bőrödön is nyomot hagynak? Sokszor érzed azt reggelente, hogy csak egy félórás sminkelés után tudsz embert varázsolni magadból? A ragyogó tekintetre az alvás az egyik legjobb módszer, ám Larion Oscar sminkmester megosztott még pár praktikus fortélyt a Life.hu-val.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.