Micsoda nő! Cindy Crawford 50 évesen tündöklőbb, mint valaha

modell fotózás fotó Cindy Crawford Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szupermodell éppen Rómában forgat egy reklámfilmet, melyről igazán szexi felvételek kerültek napvilágra. 

Február elején a rajongókat szinte sokkolta a hír, miszerint Cindy Crawford az 50. születésnapja után végleg maga mögött hagyja a modellkarrierjét. A jelek szerint azonban még ma is szívesen bólint rá egy-egy felkérésre, melynek mi is nagyon örülünk. Bár ma már nem viszi túlzásba az edzést, mégis szuper formában van. Ötvenévesen is hihetetlenül szexi!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Hogyan tartja formában magát az 50 éves Cindy Crawford? Elárulta!

A szupermodell remekül fest, és ezt nem csak úgy írjuk, mivel bizonyítékunk is van rá, hogy egy szál bikiniben is bombázó. De hogyan csinálja? Eláruljuk!
Ezek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20160502-valogass-a-legdogosebb-furdoruhak-kozott.htmlSzínes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoMindenkit lepipált a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160502-jane-fonda-78-eves-szineszno-elkepesztoen-jol-nez-ki.htmlJane Fondán nem fog az idő vasfoga, és akár 15 éves is simán letagadhat valódi korából. Trend--Üde és titokzatos – Így sminkelj romantikus tavaszi sétákhoz!http://www.life.hu/trend/20160428-igy-sminklej-romantikus-tavaszi-setakhoz.htmlAz első vagy a századik randitokat tartjátok a Duna-parton? Megjelenésed legyen üde és visszafogott, egy kis titokzatossággal fűszerezve. Hogyan? Larion Oscar sminkmester elárulja. Trend--Hogy lehet Kim Basinger még 62 évesen is ilyen istennő?http://www.life.hu/trend/20160429-kim-basinger-62-evesen-is-bombazo-letagadhatna-15-evet-egy-istenno.htmlHihetetlen, hogy a színésznő szinte semmit nem öregedett az elmúlt években. Még mindig egy bombázó! TrendOrigoFelismerhetetlenné photoshopolták Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20160427-beyonce-enekesnot-felismerhetetlenre-photoshoppoltak.htmlKissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett. TrendOrigoKoppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjéthttp://www.life.hu/trend/20160426-bepereltek-alexander-mcqueent-divattervezot-katalin-hercegne-eskuvoi-ruhaja-miatt.htmlPert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.