Nicole Scherzinger smink nélkül is elképesztően gyönyörű

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger -
dögös smink nélkül Nicole Scherzinger fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőre ugyan nem ismernénk rá egyből mindenféle cicoma nélkül, de annyi biztos, hogy természetesen is szép, nem beszélve az alakjáról!

Egyszerű, fekete bikiniben hajókázott a Pussycat Dolls egykori énekesnője, aki nemcsak hangjával vadít, hanem a testével is. Nicole és barátnője a hétvégi kikapcsolódást természetesen meg is örökítették, így mi is részesei lehetünk, ha csak egy kép erejéig is. Bátran kijelenthetjük, hogy az énekesnő elképesztően dögös, és smink nélkül is nagyon szép!

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger
Ezek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20160502-valogass-a-legdogosebb-furdoruhak-kozott.htmlSzínes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoDekoltázsok, tetkóvillantás és álomszép ruhák a Fehér Házbanhttp://www.life.hu/trend/20160502-igy-mulattak-a-celebek-a-feher-haz-partijan.htmlA Fehér Ház tudósítói tiszteletére szervezett éves gálán Hollywood krémje is megjelent. Nézzük, kik viselték a legjobb és legkülönlegesebb ruhákat. TrendAFPMindenkit lepipált a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160502-jane-fonda-78-eves-szineszno-elkepesztoen-jol-nez-ki.htmlJane Fondán nem fog az idő vasfoga, és akár 15 éves is simán letagadhat valódi korából. Trend--Berki Krisztián szakálla extrém színre váltotthttp://www.life.hu/trend/20160502-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-szereploje-szakalla-extrem-szinre-valtott.htmlA macsó a Nagy Deuttben neonszínűre festette át az állszőrét, ami valószínűleg jobban stimmel a Kacsatánc című dalhoz. Trend--Wow! Hódi Pamela dögös, új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20160430-berki-krisztian-kedvese-hodi-pamela-dogos-uj-frizurat-villantott-instagramon.htmlBerki Krisztián mindig dögös kedvese Instagram-követői véleményét is kikérte új frizkójával kapcsolatban. TrendOrigoCsipkemániások figyelem – Eljött a ti időtök!http://www.life.hu/trend/20160428-csipkemania-a-legcsinosabb-valasztas-nyarra.htmlAz élet szerelmeseinek, a bohém fiataloknak, a régi romantika iránt vágyódóknak, a nemes anyagok rajongóinak, hagyománytisztelőknek és új hagyományokat teremtőknek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.