Harmonikus megoldások és tragikus sminkek a Met-gála vörös szőnyegéről

MET gála szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a technológia és a divat találkozása köré épült a Met-gála tematikája. Nagyon hálás és kreatív feladat, ami rendesen meg is mozgatta a tervezők fantáziáját, így volt látnivaló bőven. Akár egy sci-fi-film jelmezei elevenedtek meg a vörös szőnyegen a sztárok ruhái: volt futurisztikus, fémes csillogás, robotvámpírok, punk dívák, ketrecharcosra emlékeztető szerkók és eltévedt tündérek.

Nem is tudom, milyen szempont szerint érdemes tekinteni erre az eseményre, de minden kétségen felül le a kalappal a tervezők előtt, és minden tiszteletem a sztároknak is, akik felvették ezeket a kreációkat. Ám a sok pazar ruhakölteményhez nem mindenki találta meg a hozzáillő sminket, nézzük csak, kinek nem sikerült.

Akiknek nem sikerült

Lily Aldridge

Káprázatos alakját szépen hangsúlyozta az arany ruha, lenyalt haja fókuszba emelte szép arcát. Nagyon szép az alapozás és a rúzsválasztás, de a tekintete felejthető. Egy erősebb szemfestéssel előnyösebb lett volna a megjelenése, kár, hogy elrontotta az arany szemöldökkel, így olyan volt, mint C-3PO a Star Warsból.

Forrás: AFP

Grimes

Rózsásan világos éteri bőrszínéhez túl keményre sikeredett szemfestése, szemöldöke előbb ért a vörös szőnyegre, mint ő maga. Lágyabb szemhangsúllyal és szemöldökélénkítéssel egységesebb lett volna megjelenése.

Forrás: AFP

Jemima Kirke

Fenséges megjelenése túlfűtöttre sikeredett. A gyulladt hatású szemfestésében úgy festett, mintha álarcot viselt volna. Óvatosan kell bánni ezzel a színnel, ha nem satírozták volna fel a szemöldökéig, nem lett volna álarchatású. Ha maradnak a mélyítővonalnál, elegánsabb lett volna. Majd legközelebb...

Forrás: AFP

Akiknek sikerült

Kate Hudson

Káprázatosan nézett ki, egyéniségéhez jó választás volt az a különleges ruha. A gyönyörű alapozás, a highlight, a kontúr, a szemet gyönyörködtető, izgalmas szemfestés élmény volt az est folyamán.

Forrás: AFP

Zendaya

Kiragyogott kecsessége, harmonikus megjelenése. Fenséges, füstös hatású szemfestése példaértékű, szépen ívelt, élénkített szemöldöke szemhangsúlyosabbá tette tekintetét, és érzéki, természetes árnyalatú ajakrúzsa megpecsételte az összképet.

Forrás: AFP

Lady Gaga

Nagyon egyben volt. Tőle nem szokatlan az extremitás, most szexi sci-fi-szerkóban tetszelgett, egy kis punkos ketrecharcos beütéssel. Tökéletes sminkjének üdítő eleme a piros ajakrúzs érzékisége. Így kell kérem harmóniában lenni az egyéniséggel.

Forrás: AFP

Futurizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke – Sztárok a Met-gála vörös szőnyegén!

Minden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat!
A szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!http://www.life.hu/trend/20160503-a-farmer-nyarra-is-tokeletes-valasztas.htmlA farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, shortról, rövidnadrágról, vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon. Trend--Aranycipő, sétapálca és színes kontaktlencse – Pasimustra a Met-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160503-pasimustra-a-met-galarol.htmlKik voltak a legdögösebb pasik a Met-gála vörös szőnyegén? Kié volt a legextrémebb ruha? Kezdődjön a pasimustra! TrendAFPPárban stílusosan – Öltözz össze a szerelmeddel!http://www.life.hu/trend/20160501-parban-stilusosan-oltozz-ossze-a-szerelmeddel.htmlHa már lélekben megvan közöttetek az összhang, akkor arra is odafigyelhettek – akár egy hétvégi romantikus séta vagy egy különleges összejövetel alkalmával –, hogy külsőleg is megteremtsétek a harmóniát. Trend--Üde és titokzatos – Így sminkelj romantikus tavaszi sétákhoz!http://www.life.hu/trend/20160428-igy-sminklej-romantikus-tavaszi-setakhoz.htmlAz első vagy a századik randitokat tartjátok a Duna-parton? Megjelenésed legyen üde és visszafogott, egy kis titokzatossággal fűszerezve. Hogyan? Larion Oscar sminkmester elárulja. Trend--Maszkok, szérumok, esszenciák – A bőrmegújítás új dimenziójahttp://www.life.hu/trend/20160427-a-bormegujitas-uj-dimenzioja.htmlMelyek a leghatásosabb újdonságok a szépségápolás terén? Mi a legjobb megoldás a különböző bőrtípusokra? A bőrmegújítás új dimenzióiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--Jól variálható és költséghatékony ruhatárra vágysz? Ezeket az alapdarabokat szerezd be nyárrahttp://www.life.hu/trend/20160427-ezeket-az-alapdarabokat-szerezd-be-nyarra.htmlMiért imádjuk az alapdarabokat? Mert költséghatékonyan összehozható belőlük egy letisztult, könnyen variálható ruhatár, ami ráadásul a kiegészítőkkel való játékot is nemcsak, hogy megengedi, de egyenesen kiköveteli. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.