Dobó Kata smink nélkül is tündöklően szép

Forrás: Facebook/Dobó Kata -
medence Dobó Kata szelfi smink nélkül wellness edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő kék szemei sugárzóan szépek, így neki semmiféle vakolatra nincs szüksége ahhoz, hogy tökéletes nő legyen.

Dobó Kata egyenesen egy wellness központból jelentkezett be, ahol lazított és olvasgatott. Igaz, a színésznőnek nem volt beállítva csodás hajkoronája és sminket sem viselt, hiszen éppen egy nagy edzés után pihengetett a medence partján.

Forrás: Facebook/Dobó Kata

„Ma elmaradt a színházi próbám, így csentem magamnak egy kis wellness időt. Amit láttok, már a jól megérdemelt pihenő ( az egyik kedvenc könyvem társaságában!), előtte lenyomtam másfél óra kondit" – írta a színésznő.

Kulcsár Edina búcsút mondott a szőrszálaknakhttp://www.life.hu/trend/20160503-kulcsar-edina-a-tv2-nagy-duett-szereploje-bucsut-mondott-a-szorszalaknak.htmlA Nagy Duett szereplője végleges szőrtelenítésre szánta ár magát, így legalább azzal majd időt spórol, hogy többé nem kell megküzdenie a szőrszálakkal. Trend--Berki Krisztián szakálla extrém színre váltotthttp://www.life.hu/trend/20160502-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-szereploje-szakalla-extrem-szinre-valtott.htmlA macsó a Nagy Deuttben neonszínűre festette át az állszőrét, ami valószínűleg jobban stimmel a Kacsatánc című dalhoz. Trend--Horváth Éva megvillantotta gyönyörű lábaithttp://www.life.hu/trend/20160422-horvath-eva-modell-megvillantotta-gyonyoru-labait.htmlA modell egy fotózáson libbentette fel a szoknyáját, így megcsodálhattuk végtelen hosszú virgácsait. Trend--A szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!http://www.life.hu/trend/20160503-a-farmer-nyarra-is-tokeletes-valasztas.htmlA farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, shortról, rövidnadrágról, vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon. Trend--Wow! Hódi Pamela dögös, új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20160430-berki-krisztian-kedvese-hodi-pamela-dogos-uj-frizurat-villantott-instagramon.htmlBerki Krisztián mindig dögös kedvese Instagram-követői véleményét is kikérte új frizkójával kapcsolatban. TrendOrigoÉrezd magad a trópusokon – A legdögösebb virágminták nyárra!http://www.life.hu/trend/20160429-viragmintas-ruhak-es-kiegeszitok-nyarra.htmlMinden tavaszi-nyári szezonban megtelnek a boltok a szívmelengető virágmintás holmikkal. A mezők virágai mellett a trópusi minták is igencsak szerethetők, ráadásul tökéletes választásnak fognak bizonyulni a forró nyári napokon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.