szépségápolás Lánybúcsú smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várady Polett ezen a héten megmuatja, hogyan sminkelj, ha lánybúcsúra készülsz. Fogadd meg Polett tippjeit akár menyasszonyként, akár barátnőként készülsz a nagy bulira. 

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail-címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
5 kérdés a szépségről: Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/trend/20160504-5-kerdes-a-szepsegrol-som-balogh-edina.htmlA Life.hu szépségszakértője, a mindig bájos Som-Balogh Edina, ezúttal szépségápolási rituáléiba avatott be minket, és azt is elárulta, mi az a sminktermék, ami mindig ott lapul a táskájában. Trend--Harmonikus megoldások és sminkkatasztrófák a Met-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160504-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-met-galarol.htmlIdén a technológia és a divat találkozása köré épült a Met-gála tematikája. Nagyon hálás és kreatív feladat, ami rendesen meg is mozgatta a tervezők fantáziáját, így volt látnivaló bőven. Akár egy sci-fi-film jelmezei elevenedtek meg a vörös szőnyegen a sztárok ruhái: volt futurisztikus, fémes csillogás, robotvámpírok, punk dívák, ketrecharcosra emlékeztető szerkók és eltévedt tündérek. TrendAFPÜde és titokzatos – Így sminkelj romantikus tavaszi sétákhoz!http://www.life.hu/trend/20160428-igy-sminklej-romantikus-tavaszi-setakhoz.htmlAz első vagy a századik randitokat tartjátok a Duna-parton? Megjelenésed legyen üde és visszafogott, egy kis titokzatossággal fűszerezve. Hogyan? Larion Oscar sminkmester elárulja. Trend--Így sminkelj, ha Bika a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160428-igy-sminklej-ha-bika-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bika havában születtél. Trend--Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--Maszkok, szérumok, esszenciák – A bőrmegújítás új dimenziójahttp://www.life.hu/trend/20160427-a-bormegujitas-uj-dimenzioja.htmlMelyek a leghatásosabb újdonságok a szépségápolás terén? Mi a legjobb megoldás a különböző bőrtípusokra? A bőrmegújítás új dimenzióiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.