Ez a lány megmutatja hogyan csalj le pár kilót a fotókon

fotók social media póz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus-size modellnek, Iskra Lawrencenek hála most már mi is tudjuk, hogyan csalhatjuk le photoshop nélkül azt a fránya pár kilót. Ám Iskra igazi célja az volt, hogy megmutassa a valóságot a sok behúzott has, beállított világítás, és a kicsavarodott póz mögött.

Irigykedve bámulod a tökéletes testű nőtársaidat? A pici pocikat, a kerek popókat, és a kidolgozott izmokat? A 42-es mérettel megáldott Iskra Lawrence legutóbbi Instagram posztjában azt üzeni, hogy ne tedd, mert

mindannak, amit látsz a fele hazugság.

Iskra még egy képen be is mutatta, hogy mindez milyen egyszerű pár apró csalásnak köszönhetően.

Forrás: Instagram / Iskra Lawrence

Mindezzel arra akarta felhívni a figyelmet, hogy egy-egy póznak, vagy a fényeknek köszönhetően bárki lefaraghat pár kilót, de ne hagyjuk, hogy mások hamis képei miatt rosszul érezzük magunkat. Azt is hozzátette a kép mellé írt üzenetben, hogy soha ne felejtsük el, hogy a social media világa sokszor elferdíti a valóságot, tehát fogadjuk el, és tiszteljük a testünket úgy, ahogy van.

A 42 éves Heidi Klum teste még mindig vadítóhttp://www.life.hu/trend/20160427-heidi-klum-fehernemuben-pozolt-es-azt-is-elmondja-hogyan-legyel-szexi.htmlHeidi Klum egyre sikeresebben építgeti karrierjét fehérnemű tervezőként, nemrég például piacra dobott egy olyan darabot, ami igazán vagány még akkor is, ha épp kilátszódik a felsőnk alól - és persze ezt ki más mutathatná be, mint a csodaszép modell. TrendOrigoDivatbaki: Naomi Campbell nagyon mellényúlt a fehér bugyijávalhttp://www.life.hu/trend/20160418-naomi-campbell-nagyon-mellenyult-a-fehernemus-fiokjaban.htmlNaomi Campbell a napokban bebizonyította, hogy ő is képes mellényúlni a szekrényben. TrendOrigoAz óvszer-ruci: extrém szerelés, ami pofán csapta a divatothttp://www.life.hu/trend/20160331-kondomruha-amit-sohasem-viselnel.htmlEz az a ruha, amit még a legelvetemültebb sztárok sem vennének fel, bár jobban belegondolva, Lady Gaga, vagy Miley Cyrus szerelései után már bármi megtörténhet. Trend--Itt van az eddigi legőrültebb, legsötétebb tetoválástrend - Fotók!http://www.life.hu/trend/20160329-feketere-fest-a-legujabb-tetovalastrend.htmlEgy tetoválás előtt több szempont szerint mérlegelünk: elsősorban legyen egyedi, ne bánjunk meg később. De azon is sokat rágódunk, hogy mi a legjobb: egy rajz, minta, vagy írás? És mi a helyzet az új őrülettel, a testen virító nagy fekete foltokkal? TrendOrigoMár a bölcsikbe is beköltözött a szelfimániahttp://www.life.hu/trend/20160324-kiakadt-a-net-a-szelfizo-bolcsiseken.htmlA gyerekek életébe is betört a divat, legalábbis az anyukák imádják ha a kicsik menő outfiteket viselnek, ezt pedig boldogan tárják a világ elé. Ez történt most is, ám ebben az esetben a mini divatdiktátorok úgy pózolnak a képeken, mint felnőtt példaképeik. TrendOrigoEmily Ratajkowski fürdőruhás képe bearanyozza a napodathttp://www.life.hu/trend/20160317-emily-ratajkowski-furdoruhas-kepe-bearanyozza-a-napodat.htmlA gyönyörű modell tényleg nem árul zsákbamacskát, egy kis túlzással többször láthattuk már meztelenül, mint ruhában. Legutóbbi képe, -hozzá képest, - azonban elég visszafogottra sikerült: egy fürdőruhában pózolt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.