Ilyen volt, ilyen lett: teljesen tönkretette magát Lara Flynn Boyle

Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Kevin Winter -
plasztikai műtét Twin Peaks alkohol szerelem Lara Flynn Boyle Jack Nicholson szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood legígéretesebb színésznőjének indult, a plasztikai műtétek, az étkezési zavarok és az alkohol azonban teljesen tönkretették a Twin Peaks sztárja külsejét és életét.

Lara Flynn Boyle-t a Twin Peaks kultikus sorozat tette világhírűvé. A fiatal színésznőt az egyik legígéretesebb hollywoodi csillagként emlegették kivételes szépsége és tehetsége maitt.

Forrás: AFP/Vince Bucci

Az immár 46 éves Lara azonban az elmúlt évek alatt teljesen leépítette magát: amikor 3 év együttlét után szakított vele a nagy nőfaló hírében álló Jack Nicholson, a színésznő az alkoholhoz nyúlt.

Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Kevin Winter

Ezt követte a plasztikai műtétek sora, amelyek teljesen eltorzították az egyébként gyönyörű arcú sztárt, testképzavara és anorexiája pedig a szakítás után hatalmasadott el rajta: 2003-ban sokkoló képek készültek a csontsoványra fogyott Laráról.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Valerie Macon

Az egykori szexszimbólum 10 évvel ezelőtt férjhez ment Donald Ray Thomas ingatlanfejlesztőhöz, akivel a mai napig együtt él.

Minden idők topsorozatai

Mindenkinek megvannak a maga kedvenc sorozatai, és most mi is összegyűjtöttük a sajátjainkat egy szigorúan szubjektív lista erejéig. Következzen hát az általunk legfontosabbnak tartott és legjobban szeretett 10 tévésorozat időrendben, természetesen indoklásokkal és videókkal - kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.