Paris Hilton bálkirálynőként tündökölt – Heti stílusmustra

bálkirálynő Sarah Jessica Parker Paris Hilton Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten minden a MET-gáláról szólt, de amíg a csodás sci-fi jelmezektől és robotkaroktól volt hangos a sajtó, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak. Nézzük, hogy teljesítettek ott a sztárok.

Paris Hilton kétszer

Őszintén szólva, soha nem gondoltuk, hogy Paris Hiltonnak különösebb stílusérzéke lenne, de azért néha nagyon betalálnak a választásai. Így volt ez a héten is, amikor ráadásul duplázott az örökösnő. A csodás balerinaruhát stílusosan a New York Ballett gáláján viselte, míg a kövekkel kirakott estélyit egy jótékonysági eseményre vette fel.

Paris Hilton Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Akiket nem szerettünk

Volt már hasonló darab, amiért odáig voltunk, de Olivia Culpo választása ezúttal nem volt az igazi. A hét negatív meglepetése Julianne Moore, aki nagyon ritkán téved, de most az ő ruhájáért sem rajongtunk.

Olivia Culpo és Julianne Moore Forrás: AFP

Kinek a ruhája volt rosszabb választás?

A legjobb street style szettek

Hiába, Lady Gaga a hétköznapokban is Lady Gaga. Az egész outfitet imádjuk, de különösen a felvarrókkal díszített kabátot. Másik kedvencünk a héten Karlie Kloss volt, aki sportos outfitjéhez fehér zakót választott.

Lady Gaga és Karlie Kloss Forrás: Northfoto

Kinek jobb a stílusa?

A kedvencünk

Sarah Jessica Parker a MET-gálás ruhaválasztásával nem nyűgözött le minket, de az anyák napi gálán viselt darabot imádtuk. Hiába, a klasszikus elegancia mindig telitalálat. Még egy modern Carrie-nyaklánc is megvillant a színésznő nyakában.

Sarah Jessica Parker Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.