Ezzel a ruhával kedveskedett párjának Debreczeni Zita

ruha Zsolnay divatcég Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hazai divatcég bemutatta legújabb ruhakollekcióját, amin a Zsolnay porcelán motívumai láthatók. A bemutatón ott volt Debreczeni Zita és kedvese Gianni is. Zita pedig elmesélte, hogy mivel kedveskedett párjának.

A kifutókon is hódítanak a Zsolnay porcelánról ismert motívumok, hála a Sugarbird legújabb kollekciójának. Ennek apropóján Debreczeni Zita és kedvese Gianni is ellátogattak az eseményre, amelyen Zita lelkesen mesélt az olaszos mintákkal tarkított ruhájáról is.

A nigériai kenyérárus lány története: az utcán sétálgatott, aztán véletlenül modell letthttp://www.life.hu/trend/20160510-teljesen-veletlenul-lett-modell-a-nigeriai-kenyerarus-lany.htmlHallottunk már megdöbbentő történeteket arról, hogy véletlenszerűen, egy buszmegállóban, vagy egy étteremben fedezték fel a szupermodelleket, de a nigériai Olajumoke Orisaguna sztorija tényleg mesébe illő. TrendOrigoA 42 éves Heidi Klum teste még mindig vadítóhttp://www.life.hu/trend/20160427-heidi-klum-fehernemuben-pozolt-es-azt-is-elmondja-hogyan-legyel-szexi.htmlHeidi Klum egyre sikeresebben építgeti karrierjét fehérnemű tervezőként, nemrég például piacra dobott egy olyan darabot, ami igazán vagány még akkor is, ha épp kilátszódik a felsőnk alól - és persze ezt ki más mutathatná be, mint a csodaszép modell. TrendOrigoRemek formában van a 78 éves Jane Fonda - Simán letagadhatna 20 évet!http://www.life.hu/trend/20160422-remekul-nez-ki-a-78-eves-jane-fonda-nem-oregszik.htmlKözel a nyolcvanhoz is elképesztő formában van a világhírű színésznő, akit nemrég Londonban kaptak lencsevégre a fotósok. Trend--Jennifer Lopez új frizurával sokkolta a rajongóithttp://www.life.hu/trend/20160415-jennifer-lopez-uj-frizuraval-sokkolta-a-rajongokat.htmlNem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy Jennifer Lopez 46 évesen is rettentően dögös, de a legutóbbi fotózás alkalmával kicsit mellélőtt az énekesnő. Hosszú lobonca helyett ugyanis egy érdekesebb fazonra váltott... Trend--Erzsébet királynő kedvenc retiküljéből közel 200 hever a gardróbjábanhttp://www.life.hu/trend/20160406-erzsebet-kiralyno-kedvenc-taskajabol-kozel-100-van-a-gardrobjaban.htmlMindenkit maga mögé utasított a 89 éves brit uralkodónő, akit a legjobban öltözött 50 feletti sztárnak választott egy közvélemény-kutatás. Nem is csoda, hiszen mindig nagyon impozáns a megjelenése, de van egy apróság, amire eddig nem figyeltünk eléggé: a táskája. Trend--Az óvszer-ruci: extrém szerelés, ami pofán csapta a divatothttp://www.life.hu/trend/20160331-kondomruha-amit-sohasem-viselnel.htmlEz az a ruha, amit még a legelvetemültebb sztárok sem vennének fel, bár jobban belegondolva, Lady Gaga, vagy Miley Cyrus szerelései után már bármi megtörténhet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.