Angelina-arcot szeretnék... – Sztárok, akiknek vonásaira vágynak a plasztikáztatók

Forrás: AFP -
plasztika2016 Kylie Jenner kim kardashian Angelina Jolie Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg régen a plasztikai sebészek megúszták egy egyszerű "teltebb ajkakat kérek" vagy "egy mérettel nagyobb melleket szeretnék" kérésekkel, manapság már más trend hódít: hírességek jellemzőit akarják a páciensek. 

Angelina Jolie szája és arccsontja

Tíz éve sláger az amerikai és az európai nők körében Angelina Jolie-szerű vonásokat műttetni, hiszen a színésznő a világ legszebb nőinek egyike. A legtöbben az ajkaiban látják a szexepiljét, ezért szájának fotójával járulnak az orvos színe elé, és kérik, hogy az övék is épp ilyen legyen. Az ázsiai nők is rajonganak Brad Pitt feleségéért, náluk azonban Angie arccsontja a nyerő. A karakteres, kiálló arccsont eléréséhez leszívatnak a körülötte lévő zsírból, vagy rátöltetnek a csont feletti részre. Mindkettő igen fájdalmas művelet.

Forrás: AFP

Kylie Jenner brutál dús ajkai

Kris Jenner és akkor még Bruce mára már Caitlyn Jenner 18 éves lányának ajka lett 2015 legvágyottabb testrésze. Bár Kylie még mindig azt állítja, természetes úton nőtt meg egyik napról másikra a szája, mindenki számára nyilvánvaló, hogy orvos tett vele csodát. Sajnos mivel Kylie nem vallotta be, milyen töltőanyag került az ajkaiba, a dokik csak a saját elgondolásuk alapján készíthetnek Kylie-ajkakat a klienseknek. Kerülhet a szájba szilikon, olaj vagy saját zsír. Tavaly óta nők milliói juthattak a valóságshow-sztáréhoz hasonló csókos szájhoz.

Forrás: AFP

Kim Kardashian feneke

Bizony, Kim köztudatban való megjelenése óta a fenékplasztikáztatás sem ritka. Főként Amerikában rendelnek a hölgyek méretes feneket az orvostól. A sebészek felhívják a figyelmet arra, hogy kockázatos nagyobb popsit készíttetni a sajátjuknál, de a legtöbbeket ez nem tudja eltántorítani az áhított idomoktól.

Forrás: AFP, Instagram/kimkardashian

Jennifer Lopez melle

Már nem Pamela Anderson túlméretezett kebleit akarják a nők, inkább Jennifer Lopez kerek és formás cicijére vágynak. Nincs könnyű dolguk a sebészeknek, ugyanis a díváról nem sok topless fotó és pontos adat áll rendelkezésre. JLo mellei mellett a másik nagy sláger nem is élő, csupán "kitalált" személyé. Kapaszkodj, de Amerikában Barbie-ciciket kérnek felnőtt nők és fiatal lányok egyaránt. Akkor már inkább maradnánk Lopez kisasszony idomainál.

Forrás: AFP

Dolly Buster és a gigacicis rekorderek

Nem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, legtöbben ugyanis a plasztikai beavatkozásokat hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.