Demcsák Zsuzsa TV2 szexi dekoltázs Erdélyi Mónika Bíró Ica Fem3Café
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetőjének feltűnt, hogy Erdélyi Mónika és Bíró Ica is mélyen dekoltált felsőben érkezett a műsorba.

Demcsák Zsuzsa elámult vendégei szexi szerelésén: „Ez ma itt a dekoltázsok napja, ma ebben nincs hiány, már ezért is érdemes minket nézni" - jegyezte meg a műsorvezető, Mónika és Ica pedig nagyot nevettek a felvetésen.

Sophia Loren arcát nagyon elcseszte a plasztikai sebészhttp://www.life.hu/trend/20160511-sophia-loren-vilaghiru-szineszno-arcat-elcseszte-a-plasztikai-sebesz.htmlA világhírű színésznőről készült fotón látható, hogy az sebész nem végzett valami jó munkát. Trend--Úristen! Nem lehet ráismerni Várhegyi Lucas Palmirárahttp://www.life.hu/trend/20160506-varhegyi-lucas-palmirara-tv2-rising-sztar-gyoztesere-nem-lehet-raismerni-olyan-extrem-frizurara.htmlA Rising Star győztese frizurát váltott, ám nem akármilyen lett a haja, szinte rá sem lehet ismerni a fiatal lányra! Trend--Bódi Sylvi végtelen hosszú, szexi lábakat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160506-bodi-sylvi-modell-vegtelen-hosszu-szexi-labakat-villantott-bali.htmlSzerencse, hogy az egzotikus tengerpartokon fúj a szél, mert ennek köszönhetjük, hogy a modell gyönyörű lábáról fellibbent a szoknya. Trend--Kulcsár Edina búcsút mondott a szőrszálaknakhttp://www.life.hu/trend/20160503-kulcsar-edina-a-tv2-nagy-duett-szereploje-bucsut-mondott-a-szorszalaknak.htmlA Nagy Duett szereplője végleges szőrtelenítésre szánta ár magát, így legalább azzal majd időt spórol, hogy többé nem kell megküzdenie a szőrszálakkal. Trend--Király Viktor új frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160420-kiraly-viktor-enekes-pragaban-focista-frizurara-valtott-es-copfos-lett.htmlAz énekes focista-frizurára váltott - vajon mi késztette erre a változásra? Trend--Melltartó nélkül fotózták a dögös Szabó Zsófithttp://www.life.hu/trend/20160415-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-melltarto-nelkul-is-dogos.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lenge tavaszi szerelésben villantotta meg szexi dekoltázsát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.