Kim Kardashiannak húgától, Kylie Jennertől kell tanulnia lassan a szexiskedést

Kim Kardashian szexi Kylie Jenner bőrruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feszes bőrruha és merész dekoltázs: alig hisszük el, hogy a Kardashian-Jenner família üdvöskéje még csak 18 éves. 

Tény, hogy az elmúlt néhány év alatt rengeteget változott Kim Kardashian immár 18 éves húga, Kylie Jenner. Kendall Jenner testvére, aki csak nagy nehezen vallotta be plasztikai műtétjét, az egykori szende kislányból mára igazi dögös nő lett, aki nem fél bevetni vonzerejét, ha egy kis figyelemfelkeltésre van szükség.

Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Kylie a minap Instagram-oldalán osztotta meg az itt is látható képet, amelyen egy fekete bőrruhába bújtatta elképesztően tökéletes alakját. Nem csoda, hogy mindössze egy óra leforgása alatt már 1 millió kedvelésnél tartott a kép.

5+1 eset, amikor a Jenner-Kardashian família sokkolt

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.