világhírű színész Sophia Loren csúnya plasztikai sebész arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznőről készült fotón látható, hogy a sebész nem végzett valami jó munkát.

Alfredo Romani plasztikai sebész nem volt a helyzet magaslatán, ez egyértelműen látszik azokon a fotókon, amiken Sophia Lorent teljesen eltorzult arccal örökítették meg. Ám lehet, hogy ebben azért az évek is közrejátszanak, nem csak az ügyetlen orvos okolható.

Forrás: NORTHFOTO
Angelina-arcot szeretnék... – Sztárok, akiknek vonásaira vágynak a plasztikáztatókhttp://www.life.hu/trend/20160510-sztarok-akiknek-vonasaira-vagynak-a-plasztikaztatok.htmlMíg régen a plasztikai sebészek megúszták egy egyszerű "teltebb ajkakat kérek" vagy "egy mérettel nagyobb melleket szeretnék" kérésekkel, manapság már más trend hódít: hírességek jellemzőit akarják a páciensek. Trend--Új szereplők a design világában – a Design+ kiállítás kerekasztal beszélgetésén jártunkhttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20160511-uj-szereplok-a-design-vilagaban-a-design-kiallitas-kerekasztal-beszelgetesen-jartunk.htmlIdén hatodik alkalommal rendezték meg a Design+ kiállítást a MAXCity Lakberendezési Áruházban május 6-a és 8-a között, ami - köszönhetően a különleges programoknak – idén is jóval többről szólt, mint a lakberendezésről.HirdetésTündéri a köbön! Ezek a legédesebb nyári gyerekruhákhttp://www.life.hu/trend/20160510-ezek-a-legedesebb-nyari-gyerekruhak.htmlKedvenc üzleteink ma már arra is odafigyelnek, hogy ne csak a felnőttek, hanem a gyerekek is a legtrendibb darabokban járhassanak. A tündéri daraboktól mi csak olvadozunk! Trend--Paris Hilton bálkirálynőként tündökölt – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160507-heti-stilusmustra-szerepel-benne-paris-hilton-sarah-jessica-parker-lady-gaga.htmlA héten minden a MET-gáláról szólt, de amíg a csodás sci-fi jelmezektől és robotkaroktól volt hangos a sajtó, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak. Nézzük, hogy teljesítettek ott a sztárok. TrendOrigoNagy nyári cipőkörkép – Neked melyik a kedvenced?http://www.life.hu/trend/20160507-nagy-nyari-cipokorkep.htmlMagas sarkú és lapos szandálok, balerinák, sneakerek és espardilles fazonok – megannyi lehetőség, megannyi stílus, amelyek mind részei lehetnek nyári ruhatárunknak. TrendOrigoA seggbe húzott nadrág és fürdőruha lesz az idei nyár slágerehttp://www.life.hu/trend/20160509-a-fenekbe-huzott-furdoruha-lesz-az-idei-nyar-slagere.htmlAz össze nem érő comboknak leáldozott: az előrejelzések szerint a következő hónapokban fel kell készülnünk a magasra húzott bikinialsókra és az ezáltal jól láthatóvá váló popsik idejére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.