Vedd fel a harcot a ráncokkal! Íme, a leghatásosabb arcpakolások!

arcpakolás interherb2016 ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 éves kor felett egyre kevesebb kollagén termelődik, a bőr ráncosodni kezd, és megereszkedik. Természetesen sok mindent tehetünk azért, hogy ezt a folyamatot minél jobban lelassítsuk. Akár különböző házi praktikákat is kipróbálhatunk az üde bőrért.

Kávé és tej

Az antioxidánsoknak hála a kávé kiváló ellenszere a bőr öregedésének. Az őrölt kávészemcsék a bőr megújítására és feszesítésére is tökéletesek. Az apró szemcsék ráadásul a heti egy kötelező radírozás alkalmával is szuperül használhatók. Az őrölt kávét néhány kanál hideg tejbe rakd. A tej bőrnyugtató hatásának köszönhetően kisimultabbá teszi az arcot, így a kávéval együtt tökéletesek a bőrre.

Forrás: Dreamstime

Zöld tea mézzel

Ha a tea és a szépségápolás kapcsolatáról van szó, elsősorban a zöld és a fehér teára kell gondolni, ezek ugyanis nagyszerű gyulladáscsökkentők és öregedésgátlók. A tealevelek koffeint, béta-karotint, C-vitamint és antioxidánsokat tartalmaznak, ezáltal fokozzák a vérkeringést, és javítják a bőr szerkezetét. A teába egy kis mézet is érdemes rakni, az ugyanis szinte minden problémát megold. Igazi csodaszer: hidratáló, fertőtlenítő és bőrkondicionáló hatásáról is ismert.

Forrás: Dreamstime

Avokádó kókuszolajjal

Az avokádó nagyon gazdag E-vitaminban, táplálja a bőrt, és ezenfelül segít a ránctalanításban is. Egyszerűen csak pépesítsd a húsát, de mielőtt felvinnéd az arcodra, tegyél hozzá egy kis kókuszolajat is. A kókuszolaj, vagy másik nevén kókuszzsír esszenciális zsírsavakban gazdag, mélyen hidratálja és ápolja a bőrt.

Forrás: Dreamstime

Támogatott tartalom.

5 tipp, hogyan lassítsd le a bőröd öregedését

A szép és ápolt arc éveket fiatalít az emberen, ezért nagyon megéri odafigyelni arra, hogy mivel ápolod a bőrödet. Hidd el, ha vigyázol rá, üdeséggel és fiatalos kisugárzással fogja meghálálni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.