Újra a régi! Visszakapta régi arcát a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Grey

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mark Sagliocco -
plasztikai műtét botox Jennifer Grey Dirty Dancing szépség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikai műtétek miatt felismerhetetlenné vált színésznő a képek tanúsága szerint kezd újra régi önmagára hasonlítani.

Az 1987-ben bemutatott Dirty Dancing - Piszkos tánc című film után férfiak és nők milliói csodálták a Baby karakterét megformáló Jennifer Grey különleges szépségét.

Így festett 2003-ban Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Matthew Peyton

Sajnos a színésznő már kevésbé volt elégedett magával: az egykor bájos arcú Jennifert az évek alatt teljesen elcsúfították a plasztikai műtétek.

És így néz ki mostanában Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mark Sagliocco

Több évtizednek kellett eltelnie, mire a színésznő arca kiheverte a beavatkozásokat: a róla készült legfrissebb fotók tanúsága szerint az 56 éves hollywoodi sztár ismét kezd hasonlítani arra a lányra, akit egykor megismert és megszeretett a világ.

Dobó Kata szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20160520-dobo-kata-szineszno-szexi-dekoltazst-villantott.htmlA színésznő domborulatait még sosem láthattuk ilyen közelről! Úgy tűnik, nála már beköszöntött a nyár, hiszen egy igazi ruhakölteményben villantott. Trend--Főszerepben a combok – Ruhamustra a Cannes-i amfAR gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160520-ruhamustra-a-cannesi-amfar-galarol.htmlAhogy minden évben, idén is megrendezték a Cannes-i filmfesztivál alatt az amfAR gálát. A jótékonysági aukcióval egybekötött AIDS elleni gálán TrendAFPSkarlátvörös estélyiből villant ki Bella Hadid puncijahttp://www.life.hu/trend/20160519-skarlatvoros-estelyibol-villant-ki-bella-hadid-puncija.htmlMerészen felsliccelt ruhában vonult a modell a filmfesztivál vörös szőnyegén. Mivel bugyit sem vett fel Bella Hadid, megtörtént a baleset. Trend--Mi történt? Jennifer Lopez sosem volt ennyire ijesztő http://www.life.hu/trend/20160518-jennifer-lopez-szettjetol-leesett-az-allunk-a-sztar-igen-ijeszto-fejet-vag-foto.htmlA dögös énekesnő biztosan megfogalmazott magában pár szidalmat, miután meglátta a róla készült felvételeket. Trend--Palvin Barbi dekoltázsa le sem tagadhatná, hogy Cannes-ban vanhttp://www.life.hu/trend/20160519-palvin-barbara-modell-melyen-dekoltalt-es-kivagott-felsoben-jelent-meg-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA magyar modell melleit mindössze néhány csík ruhaanyag takarta el a vörös szőnyeget. Ez már Cannes! TrendOrigoMickey Rourke többé már nem plasztikrém - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160518-mickey-rourke-zakoban-a-sztar-igazan-jol-fest-nyoma-sincs-a-botoxnak.htmlRég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: zakóban! A sztár a jelek szerint rendbe tette az életét az elmúlt hónapokban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.