Bódi Sylvi falatnyi bikiniben lovagolt

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi -
modell Bódi Sylvi lovaglás bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell lóháton csavargott a tengerparton - hiába, ő tudja, hogyan kell „bepacizni".

Bódi Sylvi imádja a különleges programokat, mint például sellőjelmezben hintázni egy étteremben, vagy éppen a hullámok hátán lovagolni. A szörfdeszkát a modell ezúttal egy paripára cserélte, és remekül festett, ahogy falatnyi bikiniben ült a nyeregben.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

„A tengerparti lovaglás nem érhet véget anélkül, hogy megúsztatom a lovat. Bepaciztam. Ennyi" – írta a kép mellé Sylvi.

Drámai pillanat! Könnyekben tört ki a színpadon Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-celine-dion-enekesno-konnyekben-tort-ki-a-billboard-music-awards-dijatadojan.htmlAz énekesnőt legidősebb fia, René-Charles hatotta meg a Billboard Music Awards díjátadóján. TV + Sztárok--Tom Cruise nem látogatja haldokló édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160523-tom-cruise-nem-latogatja-haldoklo-edesanyjat-mary-lee-mapothert.htmlA szupersztár anyukája nagyon rossz állapotban van. Minden testvére igyekszik minél több időt tölteni vele, és boldoggá tenni napjait, de Tom Cruise nem bírt időt szakítani beteg szülőjére. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Fésűs Nelly esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-berki-krisztian-es-fesus-nelly-esett-ki-a-nagy-duettbol.htmlA nézők döntöttek: Berkinek és Fésűs Nellynek kellett távoznia a Nagy Duett csapatából. TV + SztárokOrigoKucsera Gábor oroszlánnak sem rosszhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-kucsera-gabor-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett színpadán az egykori élsportoló igazi vadállattá változott. TV + SztárokOrigoVégre megérkezett a Szívek szállodája plakátjahttp://www.life.hu/sztarok/20160520-vegre-megjelent-a-szivek-szallodaja-plakatja.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. A legújabb fejlemény pedig, hogy végre megszületett a plakát és a cím is! TV + Sztárok--Erőss Zsolt felesége, Hilda: "Ágyban, párnák között szeretett volna meghalni, nem a hegyen"http://www.life.hu/sztarok/20160518-sterczer-hildaval-eross-zsolt-felesegevel-a-hegymaszora-emlekeztunk-halalanak-evfordulojan.htmlIdén lesz harmadik éve, hogy Erőss Zsolt eltűnt a Kancsendzöngán. A szomorú évforduló kapcsán Zsolt feleségével, Hildával beszélgettem, aki emlékeztetett arra is, hogy május 25-én lesz 14. éve, hogy Zsolt első magyar hegymászóként meghódította a Mount Everest csúcsát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.