A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha

Kris Jenner egyforma Demi Lovato Jessica Chastain divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. 

Demi Lovato és Kris Jenner

Kris Jenner az egyik cannes-i partira választotta ezt az aranyszínű ruhát, amit két nappal később Kaliforniában viselt Demi Lovato is.

Demi Lovato, Kris Jenner Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Huma Abedin és Jessica Chastain

Huma Abedin a Met-gálán jelent meg ebben a csodás ruhában, míg Jessica Chastain A Vadász és a Jégkirálynő premierjén tündökölt ugyanabban.

Huma Abedin, Jessica Chastain Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Adriana Lima és Allison Williams

Adriana Lima a Met-gálán jelent meg ebben az elbűvölő Giambattista Valli kreációban, amit a színésznő Allison Williams egy jótékonysági gálán viselt.

Adriana Lima, Allison Williams Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Daniela Di Giacomo és Dascha Polanco

Az újságíró Daniela Di Giacomo és a színésznő Dascha Polanco a spanyol People magazin gáláján jelentek meg ugyanabban a ruhában. Érdekes, hogy míg a nagyobb mellű Dascha jól kirakta, a kisebb keblű Daniela diszkréten eltakarta cickóit.

Daniela Di Giacomo, Dascha Polanco Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Kris Jenner és Rebecca Romijn

Kris Jenner az elmúlt hetekben másodszor is divatbakiba gabalyodott. Ezúttal Rebecca Romijn színésznővel öltözött össze.

Kris Jenner, Rebecca Romijn Forrás: AFP

Kinek áll jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.