plasztikai műtét színésznő Nicole Kidman szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idő előrehaladtával egyre több sztár fekszik kés alá, persze nincs is ezzel semmi gond, hiszen a sztárok világában a tökéletes kinézet elvárás. Ám vannak, akik többször ugranak be a kedvenc orvosukhoz, mint a sarki közértbe. Nicole Kidman is közéjük tartozik.

A 49 éves színésznő nem igazán tudja elfogadni, hogy rajta is nyomot hagynak az évek, így ádáz harcot űz a ráncok ellen. A feszes bőr ára viszont az, hogy eltűntek a színésznő arcvonásai. Ráadásul egyre fehérebb és vékonyabb is Nicole.

Forrás: NORTHFOTO/Future-Image/Dennis Van Tine

Nicole Kidman férjének dala az orális szexről szól

Nicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.