Így varázsolj üde külsőt egy átmulatott éjszaka után

mulatás szépségápolás smink éjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy átmulatott éjszaka után próbálod kisminkelni magad? Mire kell ekkor figyelni? Várady Polett most elárulja!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPMilliós ruhatárak és modellszerződések – Celebgyerekek, akik a szüleiknél is trendibbekhttp://www.life.hu/trend/20160524-ok-a-legtrendibb-celebgyerekek.htmlA híres szülők híres gyermekei sokszor már pár éves korukban igazi kis divatdiktátorokká válnak. Gondolj csak North West fehér tütüjére, ami az egész világsajtót bejárta, és mindenki olvadozva beszélt róla. Szüleik révén ezek a gyerekek egészen kicsi koruktól fogékonyak a divat iránt, ráadásul már ekkor a legnagyobb tervezők kreációit viselhetik. TrendOrigoVedd fel a harcot a ráncokkal! Íme, a leghatásosabb arcpakolások!http://www.life.hu/trend/20160518-vedd-fel-a-harcot-a-rancokkal.html25 éves kor felett egyre kevesebb kollagén termelődik, a bőr ráncosodni kezd, és megereszkedik. Természetesen sok mindent tehetünk azért, hogy ezt a folyamatot minél jobban lelassítsuk. Akár különböző házi praktikákat is kipróbálhatunk az üde bőrért. Trend--Borotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Hitek és tévhitek a szőrrőlhttp://www.life.hu/trend/20160519-hitek-es-tevhitek-a-szorrol.htmlTényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről! Trend--Esküvőre vagy hivatalos? Íme, a tökéletes smink!http://www.life.hu/trend/20160518-ilyen-sminket-keszits-eskuvore.htmlA te baráti körödben is beindult az esküvői szezon? A ruhád már meg is van, de a sminkre ötleted sincs? Nézd meg, milyen sminket ajánl Várady Polett a nagy napokra! TrendOrigoPirosító vs. bronzosító – Mikor melyiket használjuk?http://www.life.hu/trend/20160512-pirosito-vagy-bronzosito-mikor-melyiket-hasznaljuk.htmlNincs kőbe vésett szabály arra vonatkozólag, hogy a pirosítót, illetve a bronzosítót mikor használjuk, hiszen az egyéniségek és az igények eltérőek. De nézzük meg közelebbről ezeket a fantasztikus termékeket, amelyek segítségével formázhatjuk is az arcunkat, hogy még előnyösebben nézzünk ki. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.