Íme, a világ legkülönlegesebb esküvői - Gyönyörű fotók!

lagzi esküvő fotó meseszép Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a párok nem mindennapi lagzit képzeltek el maguknak. Aprólékosan figyeltek arra, hogy minden részlet megjelenjen a világhírű történetekből. 

"Drágám, azt hiszem, egy Harry Potter témájú esküvőt szeretnék" - valószínűleg ez a mondat hagyhatta el Cassie és Lewis Byrom száját, amikor az esküvőjük szervezésén gondolkoztak. Más párok szintén extrém környezetben mondták ki a boldogító igent, melyekből pár képet mi is összeszedtünk. Van itt Harry Potter, Gyűrűk Ura, és Disney-mese alapú lagzi is. Mesés fotók következnek!

Harry Potter lagzi Forrás: kellyclarke.co.uk
A Gyűrűk ura lagzi Forrás: Elina Kansikas
A kis hableány lagzi Forrás: Mark Brooke Photography, Mathieu Photo
Így varázsolj üde külsőt egy átmulatott éjszaka utánhttp://www.life.hu/trend/20160525-igy-varazsolj-ude-kulsot-egy-atmulatott-ejszaka-utan.htmlEgy átmulatott éjszaka után próbálod kisminkelni magad? Mire kell ekkor figyelni? Várady Polett most elárulja! Trend--Jessica Simpson egyrészes fürdőruhában mutatta meg díjnyertes testét - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160525-jessica-simpson-szexi-idomai-lattan-leesik-az-allad-35-eves-a-sztar-fotok.htmlA 35 éves szőke bombázó bemutatta a legújabb fürdőruha kollcekcióját, persze saját maga által. A dögös fotók láttán leesett az állunk! Trend--Sharon Stone szívesen járkál melltartó nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160524-sharon-stone-nem-viselt-melltartot-a-szineszno-engedte-hogy-igy-fotozzak.htmlTátva maradt a szánk az 58 éves színésznőtől! Bár sok sztár ennyi idősen nem vállalná be, Stone mégis bátran mászkált melltartó nélkül, egy szál pólóban a fotósok előtt. Trend--Újra plasztikáztatott Renee Zellweger! Már nem hasonlít régi önmagárahttp://www.life.hu/trend/20160524-renee-zellweger-ujra-plasztikaztatott-mar-nem-hasonlit-egykori-onmagara.htmlEnnél feszesebb már aligha lehetne a színésznő arca, ráncnak szinte nyoma sem látszik rajta. A 47 éves sztárnak most az ajkai is teltebbek lettek. Trend--4 tipp, hogy a tiéd legyen a legszebb hajhttp://www.life.hu/trend/20160522-4-tipp-hogy-a-tied-legyen-a-legszebb-haj.htmlUgye nincs is bosszantóbb az állandóan zsírosodó hajnál? Lehet, hogy rossz a hajmosási technikád, vagy nem a megfelelő kozmetikumokat használod, ha ezzel a problémával küzdesz. TrendThinkstockWow! Horváth Éva dögös, fehér csipkében szexiskedikhttp://www.life.hu/trend/20160521-horvath-eva-dogos-feher-csipkeben-szexiskedik-az-instagramjan.htmlNem ez az első alkalom, hogy Éva megvillantja csodás lábait, és reméljük, hogy nem is az utolsó.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.