A beteg Kylie Minogue így akart a figyelem középpontjába kerülni

virág betegség Kylie Minogue ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem énekelhet Kylie Minogue, de megtalálta a módját, hogy ettől függetlenül magára irányítsa a legtöbb ember figyelmet.

Orvosai figyelmeztették az énekesnőt, ha jót akar magának, akkor pihentetnie kell a hangszálait. Betegsége miatt, így nem énekelhetett Milánóban, ezért drámai sminkjével és csiricsáré ruhájával próbálta felhívni magára a figyelmet.

Forrás: NORTHFOTO/Riccardo Giordano sicki / IPA/Riccardo Giordano Sicky

Hatalmas virágokkal kicsicsázott, fekete öltözékben lépett a vörös szőnyegre, a sminkje sem volt kevésbé feltűnő. Hófehér bőréhez rikító, piros rúzst választott. Ez az összeállítás eddig eléggé távol állt az énekesnőtől, alig lehetett felismerni a vörös rúzs és a virágok alatt.

Így varázsolj üde külsőt egy átmulatott éjszaka utánhttp://www.life.hu/trend/20160525-igy-varazsolj-ude-kulsot-egy-atmulatott-ejszaka-utan.htmlEgy átmulatott éjszaka után próbálod kisminkelni magad? Mire kell ekkor figyelni? Várady Polett most elárulja! Trend--Ki volt az elmúlt évek legcsodásabb celebmenyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160525-az-elmult-evek-legcsodalatosabb-celebmenyasszonyai.htmlEva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, vagy túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből. TrendOrigoA legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPJessica Simpson egyrészes fürdőruhában mutatta meg díjnyertes testét - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160525-jessica-simpson-szexi-idomai-lattan-leesik-az-allad-35-eves-a-sztar-fotok.htmlA 35 éves szőke bombázó bemutatta a legújabb fürdőruha kollcekcióját, persze saját maga által. A dögös fotók láttán leesett az állunk! Trend--Milliós ruhatárak és modellszerződések – Celebgyerekek, akik a szüleiknél is trendibbekhttp://www.life.hu/trend/20160524-ok-a-legtrendibb-celebgyerekek.htmlA híres szülők híres gyermekei sokszor már pár éves korukban igazi kis divatdiktátorokká válnak. Gondolj csak North West fehér tütüjére, ami az egész világsajtót bejárta, és mindenki olvadozva beszélt róla. Szüleik révén ezek a gyerekek egészen kicsi koruktól fogékonyak a divat iránt, ráadásul már ekkor a legnagyobb tervezők kreációit viselhetik. TrendOrigoHová tűnt a jóképű Johnny Depp? Borzasztóan fest a sztár! http://www.life.hu/trend/20160524-johnny-depp-a-dogos-hiresseg-teljesen-lepukkant-szornyu-frizura-foto-a-sztarrol.htmlA színészt a jelek szerint már egyáltalán nem érdekli, hogyan fest, hiszen a legutóbb róla készült fotókon úgy néz ki, mint egy lepukkant tinédzser. Vajon mi történhetett? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.