Dobó Kata nem esik kétségbe attól, ha csúnya

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dobó Kata öregedés csúnya szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tudja, hogy vonzó, de azt már nem érti, hogy miért titulálják a végzet asszonyának. Leginkább a színpadon szereti kamatoztatni tudását, és az sem zavarja, ha csúnya karaktert kell alakítania. 

A színésznő szerint a szépség a harmóniával egyenlő, amit vagy sugároz valaki belülről, vagy nem. Természetesen ő sem veti meg a bókokat, de egyáltalán nem ért egyet azokkal, akik szépészeti beavatkozások sora alá vetik magukat.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Dobó Kata elmondta, hogy számára a francia hölgyek jelentik a példát, akik méltósággal képesek viselni a korukat. Őt sem zavarja, ha nem éppen egy szép nőt alakít a színpadon. “Számtalanszor alakítottam már a színpadon előnytelen külsejű nőt. Előfordult, hogy anyukám csak az előadás közepén ismert meg, annyira elmaszkíroztak. De egyáltalán nem zavar, hogy nem a csábító szerepét osztották rám, hisz annyiszor eljátszottam már” - mondta Kata a Best magazinnak, aki számára a legnagyobb bók, ha kislánya dicséri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.