Kate Hudson ilyen rosszul még soha nem nézett ki – Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Kate Hudson Miranda Kerr Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten már nem csodálhattuk a szebbnél szebb cannes-i nagy- és kisestélyiket, de azért így sem maradtunk vörös szőnyeges események nélkül, ráadásul a street style szettek is hoztak némi felüdülést.

A legrosszabb választások

Emilia Clarke a Mielőtt megismertelek európai premierjén viselte ezt a túlságosan merev alsórésszel kitalált kreációt, ami nem is igazán állt jól neki. A hét másik legrosszabbja Kate Hudson, akire egyenesen rá sem ismerünk. Nemcsak a ruha nem állt jól neki, a színésznő egész kisugárzása szokatlan.

Emilia Clarke és Kate Hudson Forrás: AFP

Ki nézett ki rosszabbul?

Legjobb street style szettek

Két kedvenc street style outfitünk a héten Miranda Kerr farmerszettje és Paige Butcher laza szerelése. Paige egyébként három hete adott életet első gyermekének, akinek az apukája Eddie Murphy.

Miranda Kerr és Paige Butcher Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Legjobb street style szettek pasiknál

Jude Law vagány, kalappal kiegészített öltözékét nagy rajongással fogadtuk a héten, de a Trónok harca sztárjának, Kit Haringtonnak is szerettük a laza szettjét.

Jude Law és Kit Harington Forrás: Northfoto

Melyik pasi stílusa tetszik jobban?

Kedvencünk

A színésznő, Holland Roden végre megmutatta, hogy egy hagyományos szabást is lehet nagyon mai, modern módon viselni. A printelt anyag és a kövekkel kirakott gallér izgalmas összhatást hoztak, és a narancssárga rúzs csak hab a tortán.

Holland Roden Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.