Kipakolta, amit ki lehetett: elképesztő szerelésben indult bulizni Mariah Carey

buli megjelenés melltartó miniszoknya Mariah Carey énekesnő csipke harisnya áttetsző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyerek és 46 év ide vagy oda, Mariah Carey a mai napig húszévesnek érzi magát - legalábbis erről árulkodik legutóbbi fotója, amelyen bizony nem sokat hagyott a képzeletre.

Mariah Carey mindig igyekszik kitenni magáért, akár a játszótéren, akár a színpadon, akár egy bulihelyen van megjelenése. A 46 éves popdívát a napokban Malibuban kapták lencsevégre barátnői körében az alábbi szerelésben:

Forrás: Northfoto

Mint látható, a hamarosan ismét férjhez menő énekesnő mindent bele akart sűríteni egyetlen öltözékbe: az áttetsző anyagoktól kezdve a csipkéig és a bőrhatású anyagokig mindent megtalálhatunk rajta, amik együttes hatással teszik a lehető legközönségesebbé az outfitet. A kevesebb néha több, Mariah!

Nemcsak szexi, hanem már vicces is: Victoria Beckham megmutatta új, ruhátlanabb oldaláthttp://www.life.hu/trend/20160523-victoria-beckham-a-spice-girls-enekesnoje-szexi-fehernemuben.htmlDavid Beckham divattervező neje ezúttal a saját tervezésű fehérneműi kedvéért vetkőzött le, mi pedig ennek alkalmából megmutatjuk, mennyit változott az évek alatt az egykori Spice Girls-lány. TrendOrigoNyakkendőkötés egyszerűen: sajátítsd el a technikát néhány perc alatt!http://www.life.hu/trend/20160527-nyakkendot-kotes-egyszeruen-nehany-perc-alatt-video.htmlGyakorlásra fel! Az alábbi videóban szereplő hölgy mindössze két perc alatt bemutatja, hogyan kell gyorsan és egyszerűen megkötni a nyakkendődet - vagy akár a pasidét. TrendOrigoBüszkén vállalja idomait Ashley Graham plus size modell - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160510-ashley-graham-plus-size-modell-extra-mini-ruhaban-egy-divatbemutaton.htmlMerész ruhában vonult végig egy újonnan indított plus size divatmárka kifutóján a világhírű modell. Trend--Ilyen volt, ilyen lett: teljesen tönkretette magát Lara Flynn Boylehttp://www.life.hu/trend/20160506-lara-flynn-boyle-szinesznot-tonkretettek-a-plasztikai-mutetek-az-alkohol-es-jack-nicholson.htmlHollywood legígéretesebb színésznőjének indult, a plasztikai műtétek, az étkezési zavarok és az alkohol azonban teljesen tönkretették a Twin Peaks sztárja külsejét és életét. Trend--Nem lehet ráismerni! Sosem volt még ilyen lepukkant Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20160504-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-slamposan-es-lepukkantan.htmlA divat koronázatlan királynője ezúttal nem volt a trendhelyzet magaslatán: a Szex és New York sztárját slamposan kapták lencsevégre New York utcáin. Trend--A seggbe húzott nadrág és fürdőruha lesz az idei nyár slágerehttp://www.life.hu/trend/20160509-a-fenekbe-huzott-furdoruha-lesz-az-idei-nyar-slagere.htmlAz össze nem érő comboknak leáldozott: az előrejelzések szerint a következő hónapokban fel kell készülnünk a magasra húzott bikinialsókra és az ezáltal jól láthatóvá váló popsik idejére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.