Az elegáns francia színésznő, Catherine Deneuve is a plasztika áldozata lett

színésznő plasztikai beavatkozás Catherine Deneuve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint oly sokan mások, a ráncok elleni harcban ő is alulmaradt. Hiába, az idő ellen nincs orvosság.

A francia színésznő tinédzserként kezdte pályafutását, azóta rengeteg filmben szerepelt már. Az évek felette sem múltak el nyomtalanul, ám ő fáradhatatlanul küzd az öregedés jelei ellen, sikertelenül. Nem ő az egyetlen, aki abba a hibába esik, hogy plasztikai műtétekkel próbálja palástolni a ráncokat, neki sem sikerült.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gade
3 egyszerű lépés, amellyel te is éveket fiatalodhatszhttp://www.life.hu/trend/20160530-igy-orizheted-meg-a-szepseged-trukkok-melyek-megorzik-a-szepseget-etelek.htmlA szépség belülről fakad - ez persze egy hatalmas közhely, de mégis tartalmaz néhány igazságot. Ha szépségápolásról van szó, nemcsak a nyugodt, stresszmentes lélek, de a változatos étrend is fontos szerepet játszik. Íme, néhány tipp a fiatalabb arcbőrért. TrendOrigoSchobert Norbi hatalmas divatbakija kiszúrta a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20160529-schobert-norbi-a-tv2-nagy-duett-szereploje-hatalmas-divatbakija-kiszurt-a-szemunket.htmlA Nagy Duett vasárnapi adásában DJ BoBo bőrébe bújt a fitneszguru, aki a fáraójelmezhez borzalmas szandált választott.....ez az, amit nem szerettünk volna látni! Trend--Kate Hudson ilyen rosszul még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160527-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-jude-law-miranda-kerr.htmlA héten már nem csodálhattuk a szebbnél szebb cannes-i nagy- és kisestélyiket, de azért így sem maradtunk vörös szőnyeges események nélkül, ráadásul a street style szettek is hoztak némi felüdülést. TrendOrigoLiptai Claudia pink ruhás terhesfotójáért őrül meg az internethttp://www.life.hu/trend/20160529-liptai-claudia-pink-ruhas-terhesfotojaert-orul-meg-az-internet.htmlMár alig várjuk, hogy mit visel majd ma este Liptai Claudia A Nagy Duettben, de addig is vigasztalódhatunk a facebookjára feltöltött fotójával, amelyen csodálatosan néz ki. A szép műsorvezető azt vallja, várandósan is viseljünk színeket. Trend--Így emelheted ki az arcod legszebb vonásaithttp://www.life.hu/trend/20160525-rejtsd-el-elonytelen-es-emeld-ki-elonyos-vonasaidat-highlighterrel.htmlOrigoPalvin Barbi behisztizetthttp://www.life.hu/trend/20160528-palvin-barbi-a-magyar-fashion-awardson-hisztizett.htmlA magyar Fashion Awardson durcáskodott a magyar szupermodell, Palvin Barbara. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.