Íme, a nagy ciciteszt: mi történik, ha egy napra hatalmas melleket kapunk?

Forrás: Dreamstime -
mell mellméret cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helin Jung újságíró úgy döntött, hogy normál méretű kebleit egy napra E kosarakra cseréli. Nem plasztikai sebészhez fordult, hanem inkább Kylie Jenner trükkjét vetette be: push-up melltartó, csirkeszelet, tapasz, és persze egy kis smink a tökéletes árnyékoláshoz. Milyen tapasztalatokkal zárta a napot? Íme!

1. A nagy mellek vonzzák a férfitekintetet

A méretes keblekre mindenki odafigyel, a férfiak az utcán megállás nélkül forogtak és meresztették a szemüket, miközben Helin magabiztosan masírozott az utcán. A szerző már korábban is megszokta, hogy folyamatosan ciccegnek és füttyögnek az ember lánya után az építőmunkások, de erre a reakcióra még ő sem számított: percenként kapott visszajelzést, ami a nap végére eléggé elfárasztotta.

Forrás: Dreamstime

2. A műmellek fájnak

Bár vizuálisan igazán impozáns melleket sikerült a fenti módszerrel kreálni, az újságírónő senkinek sem javasolja a módszert, mivel igen kényelmetlen és fájdalmas procedúráról van szó. Nem is véletlen, hogy egy nap után feladta a kísérletet.

Helin Jung mellnövelő kísérlete előtt (balra) és utána (jobbra) Forrás: Twitter/Helin Jung

3. A barátja úgy szereti a melleit, ahogy vannak

Este egy esküvőre volt hivatalos Helin és párja, akit meglepetésszerűen ért a méretváltozás. Habár tetszett neki a látvány, amikor kiderült, hogy milyen ragasztószalagos trükköt vetett be a cicik felemeléséhez, rögtön kikelt magából: "Ha nagymellű lányt akartam volna, azt választottam volna magamnak. Ne kínozd őket!" Az eredeti állapot tehát sokkal közelebb állt a szívéhez.

Forrás: Dreamstime

4. Nem egyszerű visszatérni a régi mérethez

Korábban sosem okozott problémát Helinnek a mellmérete, a 24 órás kísérlet után viszont bevallotta, hogy nem is volt olyan könnyű visszatérni az eredeti kosármérethez. „Egyszerűen megszoktam, hogy egy csomó idegen vágyának tárgya vagyok, és furcsa volt újra átlagosnak lenni" – mondta.

Forrás: Dreamstime

5. Bárki lehet szexi, mellmérettől függetlenül

A jó hír az, hogy az önbizalom aztán hamar visszatért: Helinben tudatosodott, hogy bármilyen kosármérettel lehet vonzó az ember, a lényeg az önbizalom... és persze a előnyös ruhák, amelyek kiemelik a szépséget.

Nyílt levél a melltartómhoz – Avagy egy kismellű nő kálváriája

Te is ismered az érzést, amikor egy hosszú nap után otthon végre leveheted a melltartódat? Vagy azt, amikor a nyári forróságban alig várod, hogy megszabadulhass a szorításából? Olvasd el egy kismellű lány vallomását, aki örökre felhagyott a melltartóba csomagolt élettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.