Kylie Jenner abszolút kimaxolta a dekoltázsvillantást

fashion week Kylie Jenner dekoltázs ruha villantás valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian hamarosan elbújhat 18 éves húga mögött: a fiatal valóságshow-sztár tapadós, alig takarós kezeslábasa mély nyomokat hagyott bennünk is.

Kylie Jenner érti, hogyan kell egyetlen ruhadarabbal megalapozni a partihangulatot. A 18 éves valóságshow-sztárt, aki pózolásaival és villantásaival lassan túltesz nővérén, Kim Kardashianon is, ezúttal Hollywood utcáin kapták lencsevégre, amint éppen bulizni indult nővérével, Kendall Jennerrel és kebelbarátnőivel.

Forrás: Northfoto

Merész!

Nem lehet ráismerni! Plasztikrém lett az egykor gyönyörű Brigitte Nielsenhttp://www.life.hu/trend/20160601-brigitte-nielsen-szineszno-plasztikrem-lett-alig-lehet-raismerni.htmlA dán modellből lett színésznő már csak árnyéka egykori önmagának, a plasztikai sebészkésnek hála teljesen elvesztette egykor bájos vonásait. Trend--Tütü a javából! Habos-babos sütemény lett Rihannábólhttp://www.life.hu/trend/20160527-rihanna-enekesno-zold-tutu-ruhaja.htmlNem ezt szoktuk meg a pucérkodásáról és sokszor hajmeresztő szereléseiről elhíresült énekesnőtől. Nézd meg, mit kapott magára egy átlagos hétköznapon Rihanna! Trend--Susan Sarandon ismét a melleivel kérkedik Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20160520-susan-sarandon-szineszno-melleivel-kerkedik-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlAz Oscar-díjas színésznő újabb mélyen dekoltált ruhával örvendeztette meg a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét. Trend--A seggbe húzott nadrág és fürdőruha lesz az idei nyár slágerehttp://www.life.hu/trend/20160509-a-fenekbe-huzott-furdoruha-lesz-az-idei-nyar-slagere.htmlAz össze nem érő comboknak leáldozott: az előrejelzések szerint a következő hónapokban fel kell készülnünk a magasra húzott bikinialsókra és az ezáltal jól láthatóvá váló popsik idejére. TrendOrigoKim Kardashiannak húgától, Kylie Jennertől kell tanulnia lassan a szexiskedésthttp://www.life.hu/trend/20160511-kylie-jenner-valosagsow-sztar-fekete-borruhaban-szexiskedik.htmlFeszes bőrruha és merész dekoltázs: alig hisszük el, hogy a Kardashian-Jenner família üdvöskéje még csak 18 éves. TrendOrigoBudapesti divat külföldi szemmel: így látnak minket New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20160510-igy-oltoznek-a-budapesti-nok-egy-new-york-i-divatoldal-szerint.htmlA világhírű WWD oldal szerint a mintás blúzok, a leggingsek és a nagy sálak hazája vagyunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.