Hosszú combok, dús idomok, szép formák – Ők a legdögösebb focistabarátnők

foci EB 2016 modell dögös foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisportolt test, sztárgázsi, luxuskörülmények – így élnek a világ leghíresebb focistái, akik mindezek mellett a világ legszebb nőivel randizgatnak. De kiknek vannak a legdögösebb barátnői? Íme!

Shakira

Miután David Beckham visszavonult, a jellegzetes csípőmozgásáról elhíresült Shakira váltotta Victoria Beckhamet a leghíresebb focistafeleség posztján. Az egész világon imádják a Shakira-Piqué párost, nem is csoda, hiszen a kapcsolatuk harmonikusnak tűnik annak ellenére, hogy sokan aggódtak a nagy korkülönbség miatt - Shakira ugyanis 10 évvel idősebb férjénél - ráadásul két tündéri gyerekük csak még jobban ráerősít az idilli képre.

Forrás: Instagram/Shakira

Cora Gauthier

A francia válogatott játékosa Karim Benzema nem is olyan régen szűrte össze a levet a dögös modellel, Cora Gauthierrel. A 26 éves dúskeblű modell akkor bukott le, amikor a focista házából posztolt Instagram oldalára egy fotót.

Forrás: Instagram/Cora Gauthier, Karim Benzema

Sara Carbonero

A modellalkatú és bájos arcú spanyol műsorvezetőt, Sara Carbonerot "A világ legszexibb roperternőjének" is megválasztották már. Iker Casillas 2010-ben jöttek össze, és azóta is boldogan élnek két kisfiú szüleiként, és azóta össze is házasodtak. A párost egyébként akkor szerették meg igazán, amikor tévétörténelmi pillanatot írtak, amikor egy győzelem után élő adásban csókoltam Iker Casillas a barátnőjét, aki éppen interjút próbált készíteni vele.

Forrás: Youtube

Antonella Roccuzzo

A világ elsőszámú focistájának, Messinek a felesége csodás idomai miatt többször is magazinok címlapjaira került bikinis fotóival. A páros története egyébként mesébe illő, hiszen már öt éves koruk óta ismerték egymást, de csak 15 évvel később szerettek egymásba. Második gyermekük fél évvel ezelőtt született meg, habár mostanában egy harmadik félről pletykálnak magazinok, reméljük, hogy kitart a szerelmük.

Forrás: Instagram/Antonella Roccuzzo

Sofia Balbi

Alberto Suárez nem követi sok társának a páldáját, ő ugyanis egészen régóta kitart a gyönyörű szőkeség, Sofia Balbi mellett, aki csak 13 éves volt, amikor egymásra találtak, nem sokkal később azonban a lány családja Európába költözött. Suárez megígérte, hogy nem fog megszakadni a kapcsolatuk, és el is utazott hozzá, amikor még egy fillérje sem volt. De már ekkor megfogadta, hogy híres focista lesz, és együtt fognak élni a lánnyla Európában. Ez persze így is lett. 2009-ben összeházasodtak és azóta két gyermekük született.

Forrás: Instagram/Sofia Balbi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.