Tücsi és Pordán Petra szexi bikinikkel hangolódnak a nyárra

Forrás: redlemon -
Tücsi szexi Sláger TV Pordán Petra Nyár bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és Pordán Petra izgatottan készülnek a nyárra. A szexi bikiniket már beszerezték, és teljes gőzzel tervezgetik utazásaikat is.

A két műsorvezető imádja a vízpartot, de míg Petra a hullámok közt érzi magát elemében, addig Tücsi inkább a szárazföldön napfürdőzik szívesen. A barátnők nyári terveikről meséltek, és azt is elárulták, utaznak-e együtt valahova idén.

Forrás: redlemon

„Épp most jártunk a férjemmel és a barátainkkal Olaszországban, ahol többek között a csodás Velencébe is ellátogattunk. Imádom ezt az országot, nagyon jól sikerült a nyaralás. Odavagyok a vízért, régebben úsztam is, így kiskoromban és most sem könnyű kicsalogatni a habok közül. Esténként nagyokat sétáltunk és bebarangoltuk a városokat, így például Bibionét is" – lelkendezett Petra, a Sláger TV Halló, Angyalok! című kívánságműsorának elfoglalt háziasszonya.

Forrás: redlemon

„Petrával ellentétben én nem a vízben, hanem inkább a parton érzem jól magam. Imádok nyáron fesztiválozni, sportolni és süttetni magam a strandon, de egyszer komoly napszúrást kaptam, ezért mindig odafigyelek, hogy ez ne forduljon elő újra" – árulta el Tücsi, aki nemcsak a Sláger TV képernyőjén igyekszik a legdivatosabb ruháit megmutatni, hanem a vízparton is.

„Már legalább tíz bikinit beszereztem a szezonra, de ahogyan magamat ismerem, ez még nem a végleges szám. A megfelelő kiegészítőkre is különös figyelmet fordítok: nagy kedvencem a kalap" – mesélte Tücsi, aki egyébként élete első igazi csajos külföldi nyaralására készül barátnőivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.