Miért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!

divatikon extrém ruha Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák, és az év divatikonjának járó díjat is átadják. Idén Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz.

Vörös szőnyeg

A 2013-as Grammy-díjátadón még a visszafogottabb, elegáns és letisztult stílust képviselte.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Szintén 2013-ban egy filmpremieren így csillogott.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Dave Kotinsky

A 2014-es Grammyn már a rá oly jellemző, sokat láttató, áttetsző vonalat hozta, ezúttal egy fehér csipkecsodában.

Forrás: AFP/Joe Klamar

2015-ben New Yorkban szerintünk kissé örömlányos hatást keltett.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ilya S. Savenok

És akkor nézzük a Met-gálás választásait. 2014-ben a klasszikus eleganciát képviselte, 2015-ben mindent kirakott, 2016-ban pedig egy sztreccses, kristályokkal kirakott, extrém gumicsodában jelent meg.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Larry Busacca
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Street style

Amit mi igazán szeretünk Beyoncéban, az a hétköznapi stílusa. Az elegáns, a sportos és az extrémebb szettek is szuperül állnak neki, és élvezzük, hogy a sok vörös szőnyeges villantás után az utcára megfelelő mennyiségű ruhát vesz magára. Íme, a kedvenceink az elmúlt évekből:

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan
Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-146
Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mape Roka
Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-146
Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Egyik divatbaki követte a másikat – Ruhamustra a CFDA-díjátadón

A Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazza minden évben. A nagy divatünnep vörös szőnyege nem meglepő módon sok extrém szettet sorakoztatott fel, és ahogy az lenni szokott, néhányan túlzásba is estek. Nézd meg a legdurvább ruhákat a Life.hu-n!
Te bevállalnád? Színes szempillák és szemöldök a legújabb trend!http://www.life.hu/trend/20160606-a-honap-sminktrukkje-szines-szemoldok-es-szempillak.htmlHa te is szereted a feltűnő, különleges hatásokat, akkor ki kell próbálnod a legújabb trendet. Itt a jó idő, nyitnak a szabadtéri bulizós helyek, vagyis ideje kitűnni a tömegből. A színes szemhéjfestéseket kis időre tedd félre, próbálj ki valami egészen újat, ragyogjon szivárványszínekben a szemöldököd és a pillád. Trend--Eva Longoria divatbakija minket is meglepett – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160603-heti-stilusmustra-szerepel-benne-eva-longoria-kendall-jenner-kylie-jenner-gifi-hadid.htmlEz a hét a villantásokról és a furcsa ruhaválasztásokról szólt, legnagyobb sajnálatunkra az álomszép ruhák ezúttal a szekrényekben maradtak. Trend--Fenntartható fejlődés a divatiparban: avagy legyél te is tudatos és etikus vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20160602-divat-es-fenntarthatosag-kapcsolatarol-kerdeztuk-a-magyar-tervezoket-nes-licorice-wyhoys.htmlÚjrahasznosítás, fenntarthatóság, biológiai lábnyom, fair trade – mind olyan fogalmak, amelyek a társadalmi felelősségvállalást és az ökotudatot hivatottak erősíteni a 21. század emberében. Ezúttal három olyan magyar tervezőt kérdeztünk, akik valóban komolyan veszik ezeket a hívószavakat. Vallják: a természet jogait tiszteletben tartva akarnak alkotni. TrendOrigoÍgy készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigoA francia nők szépségének öt titkahttp://www.life.hu/trend/20160602-a-francia-nok-szepsegenek-ot-titka.htmlLaza sikk, csodás bőr, gyönyörű smink, tökéletes megjelenés - ez jellemzi a francia nőket, így nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mitől ennyire ellenállhatatlanok. Trend--Már a leszállópálya sem menő, csak a teljes csupaszság – Szőrtrendek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160525-mar-a-leszallopalya-sem-meno-csak-a-teljes-csupaszsag-szortrendek-2016ban.htmlMíg a 80-as évek végéig a természetes szőrzet dominált, a 90-es években lassan elkezdtek kikopni a hosszú szőrszálak. Az elmúlt években pedig már a leszállópálya sem volt menő, habár egy-két naturalista híresség mindig megpróbálja visszacsempészni a szőrös évtizedeket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.