szépségápolás smink neszeszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapozó, pirosító, púder, ecsetek – mind olyan termékek, amelyek nem hiányozhatnak a neszesszeredből. De pontosan mik azok a sminkes eszközök, amelyeknek minden utazásnál veled kell lenniük? Várady Polett most elárulja! 

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Te bevállalnád? Színes szempillák és szemöldök a legújabb trend!http://www.life.hu/trend/20160606-a-honap-sminktrukkje-szines-szemoldok-es-szempillak.htmlHa te is szereted a feltűnő, különleges hatásokat, akkor a legújabb trendet, ki kell próbálnod. Itt a jó idő, nyitnak a szabadtéri bulizós helyek, vagyis ideje kitúnni a tömegből. A színes szemhéjfestéseket kis időre tegyük félre, próbálj ki valami egészen újat, ragyogjon szivárványszínekben a szemöldököd és a pillád. Trend--Egyik divatbaki követte a másikat – Ruhamustra a CFDA díjátadó gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160607-stilusmustra-a-cfda-dijatado-galarol.htmlA Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazza minden évben. A nagy divatünnep vörös szőnyege nem meglepő módon sok extrém szettet sorakoztatott fel, és ahogy az lenni szokott, néhányan túlzásba is estek. Trend--A francia nők szépségének öt titkahttp://www.life.hu/trend/20160602-a-francia-nok-szepsegenek-ot-titka.htmlLaza sikk, csodás bőr, gyönyörű smink, tökéletes megjelenés - ez jellemzi a francia nőket, így nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mitől ennyire ellenállhatatlanok. Trend--Fenntartható fejlődés a divatiparban: avagy legyél te is tudatos és etikus vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20160602-divat-es-fenntarthatosag-kapcsolatarol-kerdeztuk-a-magyar-tervezoket-nes-licorice-wyhoys.htmlÚjrahasznosítás, fenntarthatóság, biológiai lábnyom, fair trade – mind olyan fogalmak, amelyek a társadalmi felelősségvállalást és az ökotudatot hivatottak erősíteni a 21. század emberében. Ezúttal három olyan magyar tervezőt kérdeztünk, akik valóban komolyan veszik ezeket a hívószavakat. Vallják: a természet jogait tiszteletben tartva akarnak alkotni. TrendOrigoÍgy varázsolj üde külsőt egy átmulatott éjszaka utánhttp://www.life.hu/trend/20160525-igy-varazsolj-ude-kulsot-egy-atmulatott-ejszaka-utan.htmlEgy átmulatott éjszaka után próbálod kisminkelni magad? Mire kell ekkor figyelni? Várady Polett most elárulja! Trend--Így készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.