fashion week Céline Dion szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy az énekesnő nemcsak énekléssel fogja keresni a kenyerét ezentúl, hanem ruhákkal, szépségápolási cikkekkel, és egyéb kiegészítőkkel is.

Több lábon szeretne állni Céline Dion, erre lehet következtetni abból, hogy hamarosan széleskörű termékekkel jelenik meg a piacon. Nemcsak a divatvilágot hódítja meg, de szépségápolási cikkekkel is jelentkezik.

Forrás: AFP/Bryan Haraway

A cég igazgatója szerint - akivel az énekesnő együttműködve hozza piacra a termékeket - globális szinten a művészeknek minden területet kombinálniuk kell: előadások, turnék, weboldalak, közösségi média. Céline karrierjének ezen pontján pedig természetes, hogy előáll egy sor termékkel. Állítólag ősszel kerülnek ki a piacra először a kiegészítők, és néhány egyéb termék, majd a következő 3 évben jelenik meg szépen sorban a többi - írja az Elle.

Micsoda? Céline Dion újra pasizik?

A 47 éves énekesnő a hírek szerint újra megtalálta a boldogságot, méghozzá egy nála sokkal fiatalabb férfi személyében. A részletekről olvasd el a Life.hu cikkét!

Csak egy póló és egy short: kapd magadra a legcsodásabb nyári életérzést http://www.life.hu/trend/20160609-nagy-polokorkep-a-nandi-a-pamut-apparel-es-a-life-is-tshirt-tervezoit-kerdeztuk.htmlRendíthetetlenül hiszem, hogy a napsütésen túl egy short és egy csodás, egyedi póló kelti igazán életre a nyári életérzést. Ebben lehet igazán elhinni, hogy eljött a szabadság, a végtelen utazások, a naplementék és napfelkelték időszaka. Ezúttal három magyar tervezőt kérdeztünk, akik szintén hisznek az egyedi alapdarabokban (nem csak nyáron). TrendOrigoKezdő sminkes vagy? Ezt próbáld ki!http://www.life.hu/trend/20160607-igy-keszul-a-no-makeup-smink.htmlVárady Polett ezúttal a Hollywoodban is nagyon népszerű no makeup trendet mutatja meg nektek, amit kezdő sminkesként is bátran kipróbálhattok. Trend--ÉNB Bécy hajbeültetésen vett részt - "Világított a fejem, mint egy százas izzó!"http://www.life.hu/trend/20160609-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-becyje-hajbeultetesen-vett-reszt.htmlSzépészeti beavatkozásnak vetette alá magát az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Bécy. Trend--Itt a vég! Meg Ryan teljesen elcsúfította magát az évek alatt http://www.life.hu/trend/20160609-meg-ryan-plasztikrem-lett-teljesen-elcsufitotta-magat-az-egykor-csodaszep-szineszno-foto.htmlA csodaszép színésznő mára már csak árnyéka egykori önmagának, a plasztikai sebészkés miatt teljesen elvesztette néhai bájos vonásait. Trend--Esküvő milliárdos módra: nézz be a világ egyik legdrágább lagzijára!http://www.life.hu/trend/20160609-egy-ormeny-milliardos-fia-sargis-karapetyan-meregdraga-eskuvoje-moszkvaban.htmlEgy örmény milliárdos fia egy elképesztő szertartás keretei között kelt egybe a nála 2 évvel idősebb kedvesével, Salome Kintsurashvilivel. TrendOrigoKínos baki! Kellemetlen helyzetbe hozta Erzsébet királynőt Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160609-camilla-hercegne-durva-divatbakit-kovetett-el-erzsebet-kiralyno-mellett.htmlA hírek szerint Károly herceg feleségének figyelmetlensége miatt volt olyan morcos a brit uralkodónő egy kutatóközpont megnyitó ünnepségén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.