Egy az egyben nővérét majmolja Kylie Jenner

Forrás: Instagram/KylieJenner -
Kim Kardashian Kylie Jenner sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 18 éves, de már egyetemen taníthatná a szelfizést Kylie Jenner, aki lassan a megszólalásig hasonlít Kim Kardashianra. 

Kylie ugyanis úgy tűnik, elég sok mindenben utánozza nővérét. A tinilány a minap ismét egy igen dögös szelfivel mutatta be, ő hogyan készül a nyárra. Hajfonatok, tökéletesre dúsított ajkak, és Kim kedvence, a bőrszínű bikini - ő aztán tudja, mitől döglik a légy.

Forrás: Instagram/KylieJenner

Persze véletlenül se higgye senki, hogy ez a lány így született: jópár plasztikai műtét és ajakfeltöltéskellett a tökéletes végeredményhez. Tekintve, hogy még csak 18 éves, ez azért tényleg nem semmi...

Kylie Jenner abszolút kimaxolta a dekoltázsvillantásthttp://www.life.hu/trend/20160603-kylie-jenner-valosagshow-sztar-elkepeszto-dekoltazst-villantott.htmlKim Kardashian hamarosan elbújhat 18 éves húga mögött: a fiatal valóságshow-sztár tapadós, alig takarós kezeslábasa mély nyomokat hagyott bennünk is. Trend--Hogy lehet Kim Basinger még 62 évesen is ilyen istennő?http://www.life.hu/trend/20160429-kim-basinger-62-evesen-is-bombazo-letagadhatna-15-evet-egy-istenno.htmlHihetetlen, hogy a színésznő szinte semmit nem öregedett az elmúlt években. Még mindig egy bombázó! TrendOrigoAz orosz lány arra tette fel az életét, hogy Kim Kardashian legyenhttp://www.life.hu/trend/20160517-az-orosz-lany-arra-tette-fel-az-eletet-hogy-kim-kardashian-legyen.htmlAnastasia Kvitko legnagyobb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, ezért időt és pénzt nem sajnálva mindent megtesz, hogy hasonlítson mesterére. TrendOrigoKim Kardashian ízlése még mindig a régihttp://www.life.hu/trend/20160310-kim-kardashian-valosagshow-sztar-izlestelen-feszulos-bodyban-lepett-utcara.htmlA nagy port kavart meztelen szelfije után ezúttal felöltözött a valóságshow-sztár. Trend--Csipkében, nagy pocakkal gálázott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20151108-kim-kardashian-csipke-ruhaban-a-lacma-film-art-galan.htmlAz idei LACMA Film + Art Gála kétségkívül egyik legfeltűnőbb jelensége Kim Kardashian volt. Milyen meglepő... Trend--Kim Kardashiannak húgától, Kylie Jennertől kell tanulnia lassan a szexiskedésthttp://www.life.hu/trend/20160511-kylie-jenner-valosagsow-sztar-fekete-borruhaban-szexiskedik.htmlFeszes bőrruha és merész dekoltázs: alig hisszük el, hogy a Kardashian-Jenner família üdvöskéje még csak 18 éves. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.