Milliárdos angol tinik: így buliznak Anglia leggazdagabb csemetéi!

Forrás: Instagram/ richkidslondon -
buli fotó Anglia pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérlázító fotókat posztolnak a közösségi oldalakra azok a londoni dúsgazdag fiatalok, akik éppen most töltik a szünidejüket. Nem véletlen, hogy sokan felháborodtak a képek láttán.

2014-ben jelent meg a Rich Kids of Instagram oldal, mely a világ leggazdagabb tinijeinek fényűző, és sokszor polgárpukkasztó életét mutatja be. A legfrissebb bejegyzések alapján a srácok nem vesznek vissza a lendületből, így hatalmas bulikkal ünneplik meg a nyári szünetet. Nézz bele a milliárdos - csemeték mindennapjaiba:

Forrás: Instagram/ richkidslondon
Forrás: Instagram/ richkidslondon
Forrás: Instagram/ richkidslondon

Újgazdag elkényeztetett ficsúrok sokkolják a közvéleményt

Biztosan te is láttál már gyönyörű sportautóval, egy köteg pénzzel, vagy méregdrága cuccokkal pózoló fiatalokat valamilyen közösségi oldalon. Ha máshol nem, egy korábbi cikkünkben mi is bemutattunk már egy válogatást a Dom Perignonban kezet mosó, pazarló milliárdos gyerekekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.