szépségápolás Nyár smink Asianyár2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a nyár, amikor kicsit elengedhetjük a fantáziánkat a sminkek terén is. Jönnek a nyaralások, a fesztiválok, amikor sokkal bátrabban használunk színeket és erősebb sminkeket. De arra is érdemes figyelni a nyári sminkek beszerzésénél, hogy könnyű textúrájú legyen, és amiből lehet, vízállót vegyünk.

Alapfelszerelés

Az alapokról akkor se feledkezzünk meg, ha már csak arra vágyunk, hogy minél előbb felvihessük legújabb kedvenc színeinket. Egy alapfelszereléssel ráadásul már egy natúr sminket is bármikor fel tudunk dobni. Amit mindenképpen érdemes beszereznünk, az egy jó korrektor, egy BB krém, egy natúr szájfény és egy natúr színű szemhéjfesték. Egy alapsmink ezekkel már szuperül összeáll.

1. H&M fixáló púder 2990 forint 2. Nivea BB krém 1499 forint 3. Artdeco szemhéjfesték Asia Centert 1000 forint 4. Reverse Beauty & Care Asia Center 700 forint 5. Catrice szájfény 949 forint 6. Meis korrektor Asia Center 800 forint

Szájhangsúlyos sminkekhez

A szájhangsúlyos sminkekhez a legkülönbözőbb színű rúzsok és szájfények között válogathatsz, akár még néhány szájkontúrceruzát is beszerezhetsz hozzá.

1. Catrice folyékony ajakrúzs 1329 forint 2. Essence ajakkontúr-ceruza 549 forint 3. Aden szájfény Asia center 800 forint 4. Chanleevi vízálló rúzs Asia Center 450 forint 5. Avon rúzsceruza 1139 forint 6. H&M folyékony ajakrúzs 1990 forint

Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 nyarán?

Ebben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Szemhangsúlyos sminkekhez

Ha a szemhangsúlyos sminkek szerelmese vagy, akkor jó hírünk van: rengeteg élénk szín vár rád az idei nyári szezonban, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy meg fogod találni a saját egyéniségednek megfelelő neonszínt.

1. Esprit szemhéjfesték Asia center 1500 forint 2. Aden szemceruzák Asia center 850 forint 3. Rimmel, Loreál, Astor szempillaspirálok Asia Center 1500-2000 forint 4. Meis szemhéjpúder Asia Center 1000 forint 5. H&M szemhéjfesték 1490 forint 6. Essence 1089 forint
Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!http://www.life.hu/trend/20160628-nyari-arcapolasi-rutin.htmlNyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! TrendOrigo10 stíluslecke, amit a Szex és New Yorkból tanultunkhttp://www.life.hu/trend/20160628-stilusleckek-amiket-a-szex-es-new-yorkbol-tanultunk.htmlKözel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. Trend--Amikor beáll a dagonya, avagy így fesztiválozz esőbenhttp://www.life.hu/trend/20160628-igy-fesztivalozz-esoben.htmlNaná, hogy mindenki verőfényes napsütésben szeret a legjobban fesztiválozni, de sajnos nem mi alakítjuk az időjárást, így néhanapján egy jó nagy vihar beleszólhat a terveinkbe. De ekkor sem kell megijedni, csak készülni kell előre. TrendOrigo5 tipp, hogy világsztár módra fesztiválozhasshttp://www.life.hu/trend/20160624-fesztivalozz-ugy-mint-a-vilagsztarok.htmlSzerencsére a világsztárok kedvenc fesztiválja már lezajlott, így el tudjuk lesni tőlük a legfontosabb tippeket: hogyan kell őrülten fesztiválozni. Trend--Színek, minták, feliratok – Nyári nadrágok és pólók 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160623--szines-mintas-feliratos-nyari-nadragok-es-polok-10000-forint-alatt.htmlEgy csodás, színpompás vagy vagány, feliratos póló és egy mintás nadrág alapdarab nyárra. Nézzük a kedvenceinket 10 ezer forint alatt. Trend--Ők a fesztiválok legdögösebb magyar sztárjai! Lesd el a stílusukat!http://www.life.hu/trend/20160627-fesztivalos-stilustippek-magyar-celebektol.htmlA fesztiválszezont természetesen a magyar celebek is imádják. Mi pedig imádjuk a stílust, amit ezeken a nyári bulikon hoznak. Íme, kedvenc magyar sztárjaink dögös, vagány és laza szettekben. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.