Nyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatába

Forrás: Dreamstime -
parfüm illat Nyár Asianyár2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit!

Jimmy Choo – Blossom

A Jimmy Choo Blossom parfümöt az élet pezsgése, a szexualitás, az öröm és a boldogság inspirálta. A parfüm illata egy finom angol kert illatát idézi. Tökéletes kísérő egy elegáns koktélpartira, de akár a hétköznapokat is bearanyozhatja. A Jimmy Choo Blossom parfüm tartós virágillatának titka a három aromából álló keverék: frissítő citruskoktél málnával, illatos rózsacsokor és a szantálfa.

Jimmy Choo Blossom, Asia Center, 100 ml, 10.900 forint

Versace – Yellow Diamond

Tiszta, mint a napfény, és úgy tündököl, akár a gyémánt. Lágy, friss kompozíció: olyan, mint egy tengeri fuvallat, amibe édeskés virágillat keveredik. Illatkomponenseinek meghatározója a gránátalma, a magnólia, a pünkösdi rózsa és egy egzotikus citrusféle, a yuzu. Az illat intenzitását a friss lótusz és egy kevés mahagóni teszi harmonikusan természetessé.

Versace Yellow Diamond, Asia Center, 90 ml, 12.500 forint

Marc Jacobs – Dot

A világ egyik legbefolyásosabb divattervezője által piacra dobott parfüm. A katicás külső egzotikus illatorgiát rejt. A vanília, kókusz, pézsma, sárkánygyümölcs, jázmin és narancsvirág együttese egy mély, gyümölcsös illatot ad, ami azonban egy kis frissességet is magában foglal, így a markáns illatok üdesége jellemzi.

Marc Jacobs Dot, Douglas, 100 ml, 92 euro

Michael Kors – Sexy Amber

Az illatot a Michael Kors kollekcióiban gyakran felbukkanó merész színek ihlették, amelyek az életörömöt és ellenállhatatlan vonzerőt jelképezik. A parfüm alapja a szantálfa és a pézsma illatába burkolódzó érzéki ámbra, amelyet a narancs, a mandarin és a fehér virágok tesznek élénkebbé, frissebbé.

Michael Kors Sexy Amber, Asia Center, 100 ml, 17.000 forint

Escada – Cherry in the air

Igazi nyári illat, ez a meggyes, málnás, mályvacukros kombináció. Ahogy a legtöbb Escada parfümöt, úgy ezt is inkább az édes illatok kedvelőinek ajánljuk. A könnyed, vidám, bohókás életérzést hozza, így az optimista, energikus nők kihagyhatatlan illata.

Escada Cherry in the air, 100 ml, Iparfumeria, 15.290 forint

Bvlgari – Omnia Paraiba

A golgotavirág illata, a brazil dzsungel, a strandok és az óceán hangulata ihlette ez a csodás nyári parfümöt. A narancs, a maracuja, a passiógyümölcs, a golgotavirág és a brazil gardénia esszenciája egyetlen üvegbe zárva. Igazi tengerparti mámorba kerül, aki magára fújja.

Bvlgari Omnia Paraiba, Asia Center, 65 ml, 13.000 forint

Giorgo Armani – Sí

„Sí” – vagyis mondj igent az életre. Giorgio Armani ebben a parfümben újrafogalmazta a női lélek kettősségét: az érzékiség és magabiztosság, az érzelmek és az erő játékát, amely minden nőben ott rejlik. Az új parfüm célja, hogy megtanítsa a nőket, merjenek élni, méghozzá stílusosan és laza eleganciával, ami az Armani stílus védjegye. Az illat a púderes, édesen meleg és enyhén fanyarkás zöld jegyekből áll össze.

Armani Sí, Asia Center, 100 ml, 22.500 forint

Burberry – Summer

A brit márka már a 90-es években piacra dobta első parfümjeit, amelyeket azóta is újabbak követnek. a kedvenc nyári illatunk tőlük a Summer, ami egy nyári virágoskert illatát foglalja magában, előtérben a rózsával, háttérben a citrusokkal és a gránátalmával. Ezek varázsolják frissé és üdévé a rózsa édességét. Tökéletes kombináció.

Burberry Summer, Parfüm.hu, 100 ml, 7970 forint

Támogatott tartalom.

Milyen parfüm illik hozzád? Megmutatjuk!

Gyakran irigyled azokat, akiket már a parfümjük alapján meg lehet ismerni? Alig várod, hogy rátalálj AZ illatodra, ám ez évek óta nem sikerül? Íme, egy kis segítség: most eláruljuk, milyen parfümök között kellene keresgélned. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Csak egy póló és egy short: kapd magadra a legcsodásabb nyári életérzést http://www.life.hu/trend/20160609-nagy-polokorkep-a-nandi-a-pamut-apparel-es-a-life-is-tshirt-tervezoit-kerdeztuk.htmlRendíthetetlenül hiszem, hogy a napsütésen túl egy short és egy csodás, egyedi póló kelti igazán életre a nyári életérzést. Ebben lehet igazán elhinni, hogy eljött a szabadság, a végtelen utazások, a naplementék és napfelkelték időszaka. Ezúttal három magyar tervezőt kérdeztünk, akik szintén hisznek az egyedi alapdarabokban (nem csak nyáron). TrendOrigoKezdő sminkes vagy? Ezt próbáld ki!http://www.life.hu/trend/20160607-igy-keszul-a-no-makeup-smink.htmlVárady Polett ezúttal a Hollywoodban is nagyon népszerű no makeup trendet mutatja meg nektek, amit kezdő sminkesként is bátran kipróbálhattok. Trend--A szivárványhajtól a bob frizuráig – A legmenőbb hajtrendek 2016 nyarárahttp://www.life.hu/trend/20160608-frizuratrendek-es-hajapolasi-tippek-2016-nyarara.htmlMilyen formák és színek lesznek divatosak 2016 nyarán? Mit változtass a hajadon, ha bevállalós vagy, és mit tegyél, ha csak egy kicsit módosítanál a frizurádon? Milyen hajápolási tippeket kell követni a nyári napsütésben? Íme, a válaszok! TrendAFPMiért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!http://www.life.hu/trend/20160607-beyonce-lett-2016-divatikonja-bemutatjuk-legextremebb-szettjeit.htmlHétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák. Az év divatikonjának járó díjat is minden évben átadják, és ezúttal Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz. Trend--Hosszú combok, dús idomok, szép formák – Ők a legdögösebb focistabarátnőkhttp://www.life.hu/trend/20160603-ok-a-legdogosebb-focistabaratnok-es-felesegek.htmlKisportolt test, sztárgázsi, luxuskörülmények – így élnek a világ leghíresebb focistái, akik mindezek mellett a világ legszebb nőivel randizgatnak. De kiknek vannak a legdögösebb barátnői? Íme! Trend--Te bevállalnád? Színes szempillák és szemöldök a legújabb trend!http://www.life.hu/trend/20160606-a-honap-sminktrukkje-szines-szemoldok-es-szempillak.htmlHa te is szereted a feltűnő, különleges hatásokat, akkor ki kell próbálnod a legújabb trendet. Itt a jó idő, nyitnak a szabadtéri bulizós helyek, vagyis ideje kitűnni a tömegből. A színes szemhéjfestéseket kis időre tedd félre, próbálj ki valami egészen újat, ragyogjon szivárványszínekben a szemöldököd és a pillád. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.