fashion week szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
CCCC – az új őrület! De mit takar ez a négy betű? Larion Oscar sminkmester elárulja, és azt is, hogyan viseld!

CCCC – azaz a CC krém, a ciánkék és a cékla összhangja, ami frissítően hat a fülledt, nyári szezonban. Ha aktuális akarsz lenni, és szereted az újdonságokat, akkor mindenképp próbáld ki.
Az arctisztítás, hidratálás után minimalizáld a pórusokat a kedvenc bőrtökéletesítő primereddel. Majd próbáld ki a CC krémek új generációját.

Forrás: Thinkstock

Ez a színezett hidratálókrém nagyon jó fedőképességű, magas fényvédelemmel ellátott kozmetikum, ami egész nap biztosítja a védelem mellett a tökéletes kinézetet.

Mivel ebben a szezonban a légiesen friss, fényes bőrtónus a trend, a púdert el is hagyhatod. Ha mégis szükséged lenne rá, akkor csak a T-zónát púderezd le, hogy az arc többi része természetesen ragyogjon. Élénkítsd a szemöldököd színét a hajtöved színével harmonizáló szemöldökceruzával vagy porral, majd alaposan fésüld ki a felesleget.

Öltsd magadra a tengerpart színeit és hangulatát!

Tengerparti nyaralásra készülsz? Egész napos strandolás és romantikus esti vacsorák várnak rád? Larion Oscar most elárulja, milyen sminktermékekkel készülj a nyaralásra.

Szemhangsúlyos smink

Ha a szemhangsúlyos sminket kedveled, akkor próbáld ki a ciánkék árnyalatot.

Forrás: AFP

Érdemes tartós, vízálló szemhéjkrémet választanod, hogy ne kenődjön el. Ebben a szezonban a kék összes árnyalata divatos, de a napbarnított bőrön a fémesebb árnyalatok mutatnak jobban. Tedd a szemzugtól ívesen, egy picit a mélyítővonal felett húzd egyenesen túl a szemöldök külső széléig, majd kösd össze a külső szemzuggal. A körülhatárolt területre egységesen vidd fel a színt, és már kész is a trendi ciánkék tekintet. Szempilláidat a magas páratartalom miatt vízálló fekete szempillaspirállal bolondítsd meg. Ajkaidon jól mutat ehhez az izgalmas sminkhez a nude ajakrúzs.

Szájhangsúlyos smink

Amennyiben ajakhangsúlyos sminket szeretnél a bőregységesítés után, élénkítsd a szemöldöködet, hogy friss legyen a tekinteted. A szemhéjadra tegyél bronzárnyalatú szemhéjkrémet, a szemzugba egy kis highlightert, majd vízálló spirállal fesd ki a pilláidat.

Ajkaidat kontúrozd az érzéki céklaárnyalatú ajak-kontúrceruzával, majd satírozd ajkad egészére a színt, hogy egységes és tartós legyen rajta a rúzs.

Forrás: AFP

A végén fesd ki az ajkaidat az üdítően szenvedélyes árnyalatú ajakrúzzsal. Körmeid színe legyen harmonizáló árnyalatú a fő színnel, mindkét smink esetében.

Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!

Nyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.