Micsoda páros! Kendall Jenner fotózta Cindy Crawford lányát, Kaia Gerbert

Forrás: Instagram/kendalljenner -
Kaia Gerber fotózás Kendall Jenner Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Övék a jövő, és már most a lábaik előtt hever a divatvilág: együtt dolgozott Kendall Jenner és Cindy Crawford gyönyörű lánya. 

Kendall Jenner évek óta modellkedik, most azonban átállt a túloldalra: ő fotózta Cindy Crawford 14 éves lányát, Kaia Gerbert a Love magazin címlapjára. A Jenner-klán legkarcsúbb tagjának ez volt az első munkája profi fotósként.

Forrás: Instagram/kendalljenner

Mindkét lány nagyon örült, hogy a másikkal dolgozhatott, és meg is osztották a közösen összehozott képeket képmegosztó oldalaikon. Kaia 14 éves, és nagyon felnéz a 20 éves Kendallra: remek modellnek és aranyos lánynak tartja őt.

A 6 év korkülönbség ellenére remekül megértették egymást, de nem először találkoztak: már együtt buliztak a fiatalok a Coachella fesztiválon is. Sőt, Kendall és Kaia édesanyja, Cindy Crawford közös képet is készítettek a Met-gálán még májusban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.