A lány, aki nemet mondott a borotvára: 19 éve nem használja

Forrás: NORTHFOTO -
lány borotva szőr testszőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves egyetemi hallgató a természetesség híve, és nem hajlandó beállni a borotválkozó nők sorába. Yasmin Gasimova már jó pár hosszú távú kapcsolaton van túl, annak ellenére, hogy egy vízcsepp nem tudna akadálytalanul legördülni a testén.

Sem a borotválkozást, sem a gyantázást nem preferálja a filozófia és számítástechnika szakos egyetemi hallgató, Yasmin Gasimova. Ugyan volt olyan pasija, aki szóvá tette a csupaszság hiányát, de végül mindenki elfogadta, hogy ő nem tölti ilyesmivel az idejét.

Forrás: NORTHFOTO

„A hosszú távú kapcsolatokban a pasikat általában nem érdekelte a testszőrzet. Amikor párt keresek, akkor rendszerint egyből feltűnik, hogy én ilyen vagyok” – mondta Yasmin Gasimova. „Ettől nem érzem magam kevésbé szexinek” – tette hozzá a 19 éves egyetemi hallgató, akinek 11 évesen tűnt fel, hogy ő ráadásul sokkal szőrösebb, mint a kortársai.

Forrás: NORTHFOTO

Yasmin Gasimova szerint egyszerűen időpocsékolás a borotválás, bár bevallotta, hogy a szemöldökét ő is szedi, mert szereti az arcát csinosítani. „Próbálkoztam a gyantázással, de mindig sírva fakadtam. Nem értem, hogy miért kellene mindig kitennem magam ennek, csak azért, mert a társadalom ezt tartja normálisnak” – fejtette ki véleményét a lány, aki azért bevallotta, hogy igazán különleges alkalmakkor fog borotválkozni – írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO
Szőrtelenítés a strandképes testért: így csináld!http://www.life.hu/trend/20160713-szortelenites-a-strandkepes-testert.htmlA nemkívánatos szőr eltávolításának egyik bevált módja a gyantázás, amellyel – legalább is egy darabig – biztosítható a selymesen sima bőr. A bőrgyógyász szerint azonban a gyantázást is megfelelően kell végezni ahhoz, hogy elkerülhetők legyenek a problémák. TrendOrigoGisele Bündchen 36 évesen is szuperszexihttp://www.life.hu/trend/20160720-gisele-bundchen-szuletesnapos-36-eves-lett-a-szupermodell.htmlA világ egyik legkeresettebb modellje még ma is hihetetlenül dögös, de mindent meg is tesz azért, hogy megőrizze irigylésre méltó alakját. Már közelebb van a 40-hez, de még mindig rengeteg férfi vágyakozik utána. Trend--Pucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20160715-popsik-cicik-puncik-az-ev-eddigi-legnagyobb-vllantasai.htmlTúl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai. TrendAFPHalott divattervező bőréből készült táska és kabát sokkolja az internetet http://www.life.hu/trend/20160719-alexander-mcqueen-borebol-keszult-darabok-sokkoljak-a-divat-rajongoit-foto.htmlElképesztő kollekcióval kellett előrukkolnia a Central Saint Martins divattervező iskola diákjának: az elkészült darabok mind a nemrég elhunyt Alexander McQueen bőréből készültek. Trend--Eva Mendes mackónadrágban flangált Budapestenhttp://www.life.hu/trend/20160719-eva-mendes-mackonadragban-korzozik-budapesten.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford, Penelopé Cruz és Eva Mendes? Nos, a felsorolt színészek mindegyike ellátogatott mostanság Budapestre, sőt! Eva Mendest nemrég a Szent István körúton kapták lencsevégre. Trend--Hódi Pamela egy igazi bombanő: nézd meg szexi fotóját! http://www.life.hu/trend/20160718-hodi-pamela-igazi-istenno-igy-feszit-a-parton-berki-krisztian-kedvese-dogos-foto.htmlHódi Pamela hosszú lábakat és igencsak dögös dekoltázst villantott a hivatalos Instagram-oldalán. A sztárt persze azonnal bókok hadával rohamozták meg. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.