Doutzen Kroes egész éjjel a ruhájával küzdött - Heti stílusmustra

Doutzen Kroes stílusmustra Eva Longoria Lily Donaldson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo Di Caprio partija Saint Tropez-ban, filmpremierek, néhány meglepő ruhaválasztás és egy fantasztikus outfit, ami mindent vitt. Nézzük, melyek voltak a sztárvilág legjobb és legrosszabb divathúzásai a héten.

Mintából soha nem elég?

Matt Damon felesége a színész legújabb filmjének premierjén jelent meg, ahol egy túlságosan is mintás ruhában fotózkodott. Luciana Barrosotól a ruhát egyáltalán nem, a férjét annál jobban irigyeljük. Eva Longoria sokkal jobban oldotta meg a feladatot, az ő választását imádjuk.

Luciana Barroso, Eva Longoria Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Öltözz az alkalomhoz!

Néhány sztárnak nem igazán sikerült ezen a héten eltalálnia az alkalomhoz illő öltözetet. Doutzen Kroes sem gondolt arra, hogy a DiCaprio jachtján egész éjjel küzdenie kell majd a hol kisebb hol nagyobb fuvallatokban érkező tengeri szellővel, így folyamatosan csak a ruháját igazgatta. Szintén a jachtozásra érkezett a modell, Sherwin Shahrivar, aki azt gondolta, hogy a modern kori Hamupipőke-ruha jó választás lesz erre az alkalomra, pedig kissé nevetségesen festett benne mezítlábosan. Pedig a ruha maga álomszép. Csak nem épp így, nem épp ide.

Doutzen Kroes, Sherwin Shahrivar Forrás: Northfoto

Ki tévedett nagyobbat?

Feketék újratöltve

A csillagközi romboló sztárja, Katie Sackhoff a Star Trek premierjén viselte ezt a csipkével kombinált ruhát, Lily Donaldson pedig újabb jachtstílust mutatott be. Ő egy gyöngyökkel kivarrt és rojtokkal játszó fekete ruhát választott. Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Lily Donaldson, Katie Sackhoff Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a választása a nyerő?

A hét legjobbja

A Star Trek premierjén tündökölt igencsak fényesen Zoe Saldana. A ruhája maga a tökély, sikkes, elegáns, mégis van benne egy kis csavar, ráadásul a kiegészítők is szuper jók.

Zoe Saldana Forrás: AFP
Nagymamából bombanő, pattanásos tinédzserből szépségkirálynő, fiúból díva – Sokkoló átalakulások, melyekhez "csak" sminket használtak!http://www.life.hu/trend/20160717-a-legdurvabb-sminkes-atalakulasok.htmlNéha nem is gondolnánk, hogy a sminkelés valójában mekkora fegyver a kezünkben. Az persze egyáltalán nem dicséretes, ha valaki a szép arcát bújtatja el egy halom smink alá, de aki jól és ízlésesen használja ez a fegyvert, az tényleg csodákra képes. TrendOrigo7 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160717-divathobortok-amelyeket-nem-sirunk-vissza-a-kilencvenes-evekbol.htmlA 90-es évek elképesztően gazdag azokban a tárgyakban, amelyeken ma már sírva röhögünk, de annak idején megőrültünk értük. Különösen igaz ez az akkoriban kialakult divathóbortokra, amelyek szerencsére örökre a 90-es években maradtak. TrendOrigoPucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20160715-popsik-cicik-puncik-az-ev-eddigi-legnagyobb-vllantasai.htmlTúl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai. TrendAFPÍgy lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság érzékeltetésére lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigo5 tiltólistás ruha esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20160713-tiltolistas-ruhak-eskuvore.htmlMár nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. Trend--Rövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleményük erről a nőknek? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.