Tudjuk, hogy már unalmas, de Blake Lively még mindig gyönyörű kismama

terhes Instagram Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakját, Blake Lively Cannes-ban szexiskedik, Blake Lively mindig mindenhol. A színésznő gyakorlatilag uralja az egész univerzumot. És ez így is van rendjén, hiszen a második gyermekével várandós Lively az utóbbi időben tényleg látványosan kivirult. Íme, hát egy újabb rész a Blake Lively-sorozatba.

Lehet ehhez a képhez bármit is hozzáfűzni? Nem. Blake Lively egyszerre imádnivaló és szexi, sugárzik róla a boldogság. Izgatottan várjuk már, hogy a második ivadék is világra jöjjön.

Claudia Schiffer rejtegeti az arcát - Ennyire megöregedett az egykori szupermodell?http://www.life.hu/trend/20160722-claudia-schiffer-szupermodell-rejtegeti-napszemuveggel-az-arcat.htmlAz 1980-as és 90-es években Claudia Schiffer uralta a divatvilágot Cindy Crawforddal, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel karöltve. Schiffert 17 évesen fedezték fel, néhány év múlva pedig már az egész világ a lába előtt hevert. A 45 éves egykori modell manapság viszont leginkább az arca rejtegetésével van elfoglalva. Trend--Mikor szeret már bele Leonardo DiCaprio Mihalik Enikőbe?http://www.life.hu/trend/20160722-mihalik-eniko-dogos-voros-szettje-leonardo-dicaprio-partijan.htmlDiCaprio helyében mi azonnal szerelmet vallottunk volna Mihalik Enikőnek. Vadítóan piros estélyiében egyszerűen káprázatosan nézett ki. TrendOrigoCindy Crawford megállította az időt - 15 évet is letagadhathttp://www.life.hu/trend/20160604-cindy-crawford-alessandra-ambrosioval-kozos-kepet-posztolt.htmlNincs ember, aki első blikkre megmondaná, hogy a képen látható két szépség között 15(!) év korkülönbség van. TrendOrigoEláll a szavunk: Helen Mirren 70 évesen is káprázatoshttp://www.life.hu/trend/20160131-helen-mirren-szineszno-screen-actors-guild-awards-dijatadon-gyonyoru-volt.htmlAz amerikai színészi kamara a tegnapi napon 22. alkalommal rendezte meg éves díjátadóját, amely alkalmával a lejobb színészi teljesítményeket díjazták filmekben és televízióban egyaránt. Trend--Nicole Kidman magára húzta a nagyija csillogó hálóingjéthttp://www.life.hu/trend/20160131-nicole-kidman-szineszno-csillogo-ruhaja-a-screen-actors-guild-awardson.htmlVan, akinek összejön, van, akinek nem. Nos, Nicole Kidman ezúttal az utóbbiak táborát erősíti. Tegnap esti ruhakölteménye számunka kissé értelmezhetetlen. Trend--Égig érő lábak és ballonkabát - Vajon Mihalik Enikő meztelenül csücsült a hajókorláton?http://www.life.hu/trend/20150523-mihaik-eniko-magyar-szupermodell-szexi-kepet-posztol-instagramjara-cannesbol.html"Viszlát, te gyönyörű Dél-Franciaország" - ezekkel a szavakkal búcsúzott a világhírű modell a 2015-ös cannes-i filmfesztiváltól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.