színésznő Renee Zellweger Beverly Hills
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felvetődött a kérdés: Renée Zellweger arca az egészségtől, vagy a botoxtól ragyog? Abban viszont egyetérthetünk, hogy a színésznő remekül néz ki!

Renee Zellweger hiába rejtőzik el a napszemüvege mellé, így is látszik, hogy remek formában van. Bár nyilvánvaló, hogy Renée Zellweger a szike megszállotja lettés minden jellegzetes vonását eltüntette magáról, mégis a színésznő ennek ellenére is kiegyensúlyozottnak tűnik, ennek köszönhetően pedig

csodásan néz ki.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Porm

Renée Zellweger mikor lett ilyen vékony?

A Bridget Jones legújabb részének munkái alatt kapták lencsevégre a világsztárt, aki a jelek szerint kissé túlzásba vitte a diétáját. A teljes cikket itt elolvashatod!

Micsoda lábak! Zimány Linda égig érő combokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160721-a-dogos-zimany-linda-egig-ero-combokat-villantott.htmlZimány Linda különleges fotóval rukkolt elő! Sokak örömére a modell egy divatfotó kedvéért ismét kamerák elé állt. Trend--Eva Mendes mackónadrágban flangált Budapestenhttp://www.life.hu/trend/20160719-eva-mendes-mackonadragban-korzozik-budapesten.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford, Penelopé Cruz és Eva Mendes? Nos, a felsorolt színészek mindegyike ellátogatott mostanság Budapestre, sőt! Eva Mendest nemrég a Szent István körúton kapták lencsevégre. Trend--Tücsi köldökig érő dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20160711-tucsi-nem-szegyenlos-koldokig-ero-dekoltazst-villantott.htmlA szexi szépség már korábban is sokat megmutatott magából, ám most igazi dívaként, tökéletes outfitben pózolt. TrendOrigoLányok, jobb, ha leültök! Kiderült, hogy mi a nyár legszexibb őrülete!http://www.life.hu/trend/20160707-a-nyar-legszexibb-orulete-a-hascsik.htmlA napokban egy új trend látott napvilágot, amelynek láttán még a nem létező hasi csíkunk is remeg a nevetéstől. Ezzel pedig le is rántottuk a leplet a legújabb nyári őrületről: az izmainknak hála a hasunkon függőlegesen kirajzolódó vonalról. TrendOrigoEzekre a vicces mellbimbó tapaszokra cuppant rá a világhttp://www.life.hu/trend/20160629-ezekre-a-vicces-mellbimbo-tapaszokra-cuppant-ra-a-vilag.htmlUgyan a férfiak imádják a ruha alól finoman kirajzolódó mellbimbókat, a nők legtöbbször igyekeznek takargatni őket. Azt is tudjuk, hogy a világsztárok egy igen különös módszerrel oldják meg a mellbimbóparát. Ám most elérkezett a napunk fénypontja, és megtudhattuk, hogy hogyan csinálják ezt a profik! TrendOrigoSoha nem látott képeken vonaglik a 25 éves Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20160626-soha-nem-latott-kepeken-szexizik-sharon-stone.htmlEddig még alig páran láthatták azokat a 33 évvel ezelőtt készült képeket, amiken a mindössze 25 éves Sharon Stone egy szál farmerben és melegítőfelsőben tündököl. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.