Debreczeni Zita Gianni Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy arab férfi törte fel Zita Instagram-profilját, amit több mint százezren követtek - írja a Blikk.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető egy jordániai férfi. Zita feljelentést is tudott tenni, mert a férfi pontos személyazonsságára is fény derült. A pasas letörölte a profilhoz tartozó összes fotót, és azóta sem csinál vele sok mindent, néha feltölt egy-egy képet arab szöveggel. Az Instagram fejlesztői megígérték Zitának, hogy visszakapja a profilját, de addig is csinált magának egy újat.

Forrás: Instagram/Zita Debreczeni Photography
Magyar Nagydíj: Hamilton nyert, rekordot döntött, és vezet az összetettbenhttp://www.life.hu/trend/20160724-hamilton-nyert-forma-1-es-magyar-nagydij-2016.htmlBemutatkoztak az Anna-bál szépeihttp://www.life.hu/trend/20160724-setakocsikazason-mutatkoztak-be-vasarnap-balatonfureden-a-191-anna-bal-szepei.htmlRepülőteret neveztek el Cristiano Ronaldorólhttp://www.life.hu/trend/20160724-madeira-szigeten-a-funchali-nemzetkozi-repuloter-cristiano-ronaldo-nevet-viseli.htmlÍgy néz ki a szex a vagina belsejébenhttp://www.life.hu/trend/20160724-kamera-rogzitette-milyen-a-szex-a-vagina-belsejeben.htmlViszket, hámlik, büdös? Ezért lesz gombás a lábad!http://www.life.hu/trend/20160724-labgomba-gombas-budos-lab-kezelese.htmlKim Kardashian is szájon csókolta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160724-kim-kardashian-megmutatta-kislanyat-egy-videoban-akit-szajon-csokolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.