7 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el a munkahelyeden

Forrás: Dreamstime -
munkahely Nyár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még akkor is, ha dress code nem szabályozza, hogy pontosan mit kell viselned a munkahelyeden, érdemes néhány íratlan szabályt betartani. Különösen igaz ez nyáron, amikor hajlamosabbak vagyunk igencsak lazán felöltözni. 

1. Attól, hogy nyár van, ne érezd magad a strandon

Hiába van negyven fok, attól még nem öltözhetsz fel úgy, ahogy a strandra öltöznél. Így a kis átlátszó, túl lenge strandruhákat hagyd meg a nyaralásra.

2. A kibuggyanó popsipara

A forrónadrág szintén olyan ruhadarab, amit érdemes a strandra vagy a forró nyári hétvégékre és fesztiválokra tartalékolni. A combközépnél rövidebb ruhák és nadrágok nem valók munkahelyre, a kibuggyanó popsik ugyanis túlságosan kihívóak, másokat pedig megbotránkoztathatnak.

Forrás: Dreamstime

3. Előbukkanó melltartók és bugyik

A nyár egyik kedvelt színe a fehér. A fehér trikók és a fehér nadrágok alapdarabnak számítanak ebben a szezonban. Talán mondani sem kell, hogy ez az a szín, amin bizony minden átlátszik, így nagyon oda kell figyelni, hogy mit veszünk fel alá. A fekete és a mintás melltartót illetve bugyit ideje elfelejteni, de a fehér sem a legjobb választás, hiszen az is átüt a fehér anyagon. A legjobb a nude fehérnemű, amiből ha nincs még szetted, most ideje végre beszerezni. A legjobban hordható szín, ami a fehérneműket illeti.

4. Partismink

Nyáron sokkal szabadabban bánunk a színekkel, sokkal szívesebben próbálunk ki új, extrémebb dolgokat. De ezeket is jobb a fesztiválokra hagyni. Az élénk szemfestés mellé például már ne tegyél erős rúzst, és a pirosítóval is érdemes vigyázni. Ezt könnyen túlzásba lehet vinni, ami rögtön nevetséges hatást kelt.

Forrás: Dreamstime

A legsokkolóbb sminkbakik, amiket soha ne kövess el

Rúzsos fogak, túl sok pirosító, rengeteg alapozó, méteres szempillák – brutális sminkbakik, amik csak nem akarnak kihalni, így évtizedek óta sokkolják a járókelőket. Olvasd el a Life.hu cikkét!

5. Színek

Ami a színeket illeti, nem lehet konkrét szabályt felállítani. Mindenesetre csak akkor kombinálj össze több élénk színt, ha kikezdhetetlen az ízlésed. Ellenkező esetben katasztrófába torkollhat a gazdag színvilág, és mindenki téged fog bámulni az irodában, de nem azért, mert fantasztikusan festesz.

6. Flipflop

A flipflopra megint csak azt kell mondanunk, hogy nyaralásra való. Rengetegféle lapos és magas sarkú szandál között válogathatsz az üzletekben, ami kevésbé hozza ezt a műanyag strandhatást.

Forrás: Dreamstime

Nagy nyári cipőkörkép – Neked melyik a kedvenced?

Magas sarkú és lapos szandálok, balerinák, sneakerek és espardilles fazonok – megannyi lehetőség, megannyi stílus, amelyek mind részei lehetnek nyári ruhatárunknak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

7. Cropt top

A 90-es évekből újjáéledt crop top tavaly tért vissza a divat világába, de még idén nyáron is közkedvelt. Ahogy a popsi, úgy a has villantása sem túlságosan ízléses egy munkahelyen, így ha feltétlenül szeretnénk hordani kedvenc crop topjainkat, inkább magas derekú nadrággal vagy szoknyával vegyük fel.

Forrás: Dreamstime

7 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 90-es évekből

A 90-es évek elképesztően gazdag azokban a tárgyakban, amelyeken ma már sírva röhögünk, de annak idején megőrültünk értük. Különösen igaz ez az akkoriban kialakult divathóbortokra, amelyek szerencsére örökre a 90-es években maradtak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.