Divatbaki! Kim Kardashian alsóneműben flangált a gyermekével

fehérnemű kim kardashian alsónemű gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nyáron felbukkannak újabb trendek, ezzel együtt pedig olyan bakik is, amelyek csak nem akarnak kimenni a divatból. Egyszer már összeszedtük, hogy mire figyelj, ha nem akarsz nevetségessé válni. Sajnos úgy tűnik, hogy Kim Kardashian nem olvasta a cikkünket...

Az alakformáló igazán cseles találmány, mindaddig, amíg nem kell tőle a kedvesünk szeme láttára megszabadulni, vagy nem úgy festünk, mint egy édes kis shar-pei kutyus.

Nos, a popókirálynőt mindez a legkevésbé sem érdekli!

Szeretnénk tudni, hogy miért gondolhatta, hogy jó ötlet egy alakformáló nadrágban korzózni San Diego utcáin...

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Woom

Mindenesetre Kim mindent megtett azért, hogy elterelje a figyelmet erről a szörnyű divatbakiról: még a gyermekét is megmutatta a nagyvilágnak, aki bár nagyon édes, de édesanyja nadrágja sokkal inkább megragadta a figyelmünket.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Woom
Bódi Sylvi szexi jakuza szerelésben feszíthttp://www.life.hu/trend/20160725-bodi-sylvi-a-jakuzak-nyomdokaiba-lepett.htmlA modell egy falatnyi szoknyában, melltartó nélkül mutatta meg tökéletes alakját. Trend--Ki ez a nő? Felismerhetetlen lett Renee Zellwegerhttp://www.life.hu/trend/20160722-felismerhetetlen-lett-renee-zellweger.htmlFelvetődött a kérdés: Renée Zellweger arca az egészségtől, vagy a botoxtól ragyog? Abban viszont egyetérthetünk, hogy a színésznő remekül néz ki! Trend--Erzsébet királynő nevetése mosolyra fakaszthttp://www.life.hu/trend/20160719-erzsebet-kiralyno-mosolyogva-fogadja-a-vendegeket-a-buckingham-palotaban.htmlA 90 éves brit uralkodónő mosolyogva látta vendégül a Buckingham-palota vendégeit. Trend--Palvin Barbi egy szál selyemingben pózol a habokbanhttp://www.life.hu/trend/20160708-palvin-barbi-egy-szal-bikiniben-vesz-le-a-labadrol.htmlA magyar modell szinte bármit felvehet, mindenben szexi, de egy falatnyi bikini alsóban végleg eláll az ember lélegzete. TrendOrigoEzekre a vicces mellbimbó tapaszokra cuppant rá a világhttp://www.life.hu/trend/20160629-ezekre-a-vicces-mellbimbo-tapaszokra-cuppant-ra-a-vilag.htmlUgyan a férfiak imádják a ruha alól finoman kirajzolódó mellbimbókat, a nők legtöbbször igyekeznek takargatni őket. Azt is tudjuk, hogy a világsztárok egy igen különös módszerrel oldják meg a mellbimbóparát. Ám most elérkezett a napunk fénypontja, és megtudhattuk, hogy hogyan csinálják ezt a profik! TrendOrigoAtyaég! Alicia Keys szörnyen festett a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20160627-alicia-keys-smink-nelkul-jelent-meg-a-voros-szonyegen.htmlAlicia Keys-től megszokhattuk a tökéletességet, ám legutóbbi megjelenésével eléggé kiverte a biztosítékot. Rendben, megértjük, hogy az énekesnő a természetesség híve, de az kissé szokatlan, hogy smink nélkül jelent meg a vörös szőnyegen, ráadásul úgy tűnik, hogy a fodrászán is spórolt, mivel csak egy kendőt dobott fel a fejére. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.